Auto Theorie Cursus2020-11-15T16:04:07+00:00

De auto theorie cursus van Scootermotortheorie

Home » Auto Theorie Cursus

Hoe ziet de auto theorie cursus eruit?

Tijdens de auto theorie cursus word jij optimaal voorbereid op het examen. Dit examen duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en bestaat uit drie onderdelen:

 • 25 vragen over gevaarherkenning hiervan moet je 13 of meer goed beantwoorden
 • 12 vragen over kennis hiervan moet je 10 of meer goed beantwoorden
 • 28 vragen over inzicht hiervan moet je 25 of meer goed beantwoorden

Door middel van onze auto theorie cursus haal jij je theorie examen in een keer. Tijdens de theoriecursus auto gaan we oefenen nadat we alles op een duidelijke manier hebben uitgelegd. Dit oefenen gebeurt door het maken van gerichte vragen.  Wil jij je al inlezen in de theorie voordat je aan de cursus begint? Dan kan je bij Scootermotortheorie ook terecht voor lesboeken voor je auto theorie, zodat je helemaal voorbereid naar de cursus komt.Wil je meer weten over de auto theorie cursus die wij aanbieden? Lees dan snel verder.

Tijdens het auto theorie examen zul je verschillende soorten vragen tegenkomen. Zo zijn er ja/nee vragen, meerkeuzevragen, open vragen en gedragskeuze vragen. Je slaagt voor het examen als je ten minste 10 vragen over wetten en verkeersregels goed heb beantwoord, ten minste 25 vragen over inzicht goed heb beantwoord en tenminste 13 vragen van gevaarherkenning goed heb beantwoord. Dit betekent dat je meer dan de helft van de vragen goed moet hebben! Het is voor veel mensen dan ook niet makkelijk om het auto theorie examen in één keer te halen. Bijna 59% van de mensen slaagt niet in één keer! Eenmaal geslaagd, dan is je theorie 1,5 jaar geldig.

Direct aanmelden
Bekijk meer

Onze werkwijze

 • Stap 1: u vult de inschrijfformulier in
 • Stap 2: Vanaf 2021 dient u ons te machtigen, vervolgens dienen wij uw examen in bij de CBR. Klik hier om direct te machtigen!
 • Stap 3: uw examen wordt bevestigd door de CBR
 • Stap 4: u ontvangt van ons een definitieve bevestiging
 • Stap 5: u komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven
 • Stap 6: u doet uw betaling contant
 • Stap 7: na de cursus gaan we naar de CBR om het examen af te leggen.Auto Theoriecursus in 1 dag

De hele theoriecursus draait erom dat jij en alle andere het theorie examen in 1 dag halen. Of je nu gaat voor je auto theorie, motor theorie of bromfiets theorie, wij stomen je klaar voor het examen. Tijdens de theorie examen cursus krijg je les van een ervaren docent en leer je alles wat nodig is. Door al onze ervaring weten de docenten precies wat ze jou moeten leren op de eendaagse theoriecursus. Al het lesmateriaal dat je nodig hebt krijg je van Scootermotortheorie op de dag van de cursus. Dit lesmateriaal wordt constant aangepast aan de laatste CBR-examens, zodat het altijd actueel is. Wil je al eerder voorbereiden op de cursus? Dan kan je bij ons ook de lesboeken kopen. Je kan je dan al inlezen in de theorie waardoor je met een voorsprong aan de cursus begint. Nadat je de basiskennis hebt geleerd, wordt er geoefend met examengerichte vragen. Als iedereen alles goed onder de knie heeft worden er nog enkele oefentoetsen gemaakt zodat je helemaal klaar bent voor het theorie examen cursus.

Onze tarieven

Auto theorie in 1 dag

Met onze dagcursus autotheorie zorgen wij ervoor dat jij je autotheorie in 1 dag kan halen. De autotheorie word je geleerd door middel van de Scootermotortheorie lesmethode. Deze methode is ontwikkeld aan de hand van alle ervaring die wij op hebben gedaan met geven van auto theoriecursussen. Daarnaast kan je bij ons ook lesboeken aanschaffen zodat je eventueel zelf thuis al kan inlezen. De autotheorie zal voor jou geen geheimen meer kennen. Door al het oefenen van de autotheorie en de oefenvragen ben je optimaal voorbereid.Schrijf je nu snel in voor de auto theorie cursus en volg de rest die in 1 dag geslaagd is.

100% Slagingsgarantie!

Wij weten zeker dat onze theorie cursus jou gaat helpen om je theorie te halen. Daarom durven wij jou 100% slagingsgarantie te geven. Lees hier meer over de Scootermotortheorie Slagingsgarantie!

Wist je dat je met 16 jaar al theorie examen mag doen? Daarom kan je op je 16e ook al een theoriecursus bij ons volgen!

Contact opnemen

Onze locaties

 • Den Haag, Fruitweg 25 (Fruit Centre)
 • Amsterdam, Basisweg61b Sloterdijk
 • Rotterdam, Middeldijkerplein 9 (Sporthal Waterpoort)
 • Zwolle (Wijkcentrum SIO)
Wil jij ook je auto theorie in 1 dag halen? Schrijf je dan nu in voor onze dagcursus!Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!