Auto Theorie Cursus2020-03-17T13:17:44+00:00

De auto theorie cursus van Scootermotortheorie

Home » Auto Theorie Cursus

Hoe ziet de auto theorie cursus eruit?

Tijdens de auto theorie cursus word jij optimaal voorbereid op het examen. Dit examen duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en bestaat uit drie onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning hiervan moet je 13 of meer goed beantwoorden
  • 12 vragen over kennis hiervan moet je 10 of meer goed beantwoorden
  • 28 vragen over inzicht hiervan moet je 25 of meer goed beantwoorden

Door middel van onze auto theorie cursus haal jij je theorie examen in een keer. Tijdens de theoriecursus auto gaan we oefenen nadat we alles op een duidelijke manier hebben uitgelegd. Dit oefenen gebeurt door het maken van gerichte vragen.  Wil jij je al inlezen in de theorie voordat je aan de cursus begint? Dan kan je bij Scootermotortheorie ook terecht voor lesboeken voor je auto theorie, zodat je helemaal voorbereid naar de cursus komt.Wil je meer weten over de auto theorie cursus die wij aanbieden? Lees dan snel verder.

Tijdens het auto theorie examen zul je verschillende soorten vragen tegenkomen. Zo zijn er ja/nee vragen, meerkeuzevragen, open vragen en gedragskeuze vragen. Je slaagt voor het examen als je ten minste 10 vragen over wetten en verkeersregels goed heb beantwoord, ten minste 25 vragen over inzicht goed heb beantwoord en tenminste 13 vragen van gevaarherkenning goed heb beantwoord. Dit betekent dat je meer dan de helft van de vragen goed moet hebben! Het is voor veel mensen dan ook niet makkelijk om het auto theorie examen in één keer te halen. Bijna 59% van de mensen slaagt niet in één keer! Eenmaal geslaagd, dan is je theorie 1,5 jaar geldig.

Auto theorie cursus

Tijdens de auto theorie cursus leer je alles wat echt belangrijk is. Je hoeft niet een heel boek uit je hoofd te leren; door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er gevraagd wordt tijdens het examen en weten we dus precies wat we je moeten leren gedurende de theoriecursus auto. De autotheorie moet je goed kennen, want tijdens het examen krijg je 25 vragen of gevaarherkenning, 28 vragen over verkeersinzicht en risico’s en 12 vragen over wetten en verkeersregels. Om te slagen moet je minimaal 10 vragen over wetten en verkeersregels, 25 vragen over verkeersinzicht en risico’s goed hebben en minimaal 13 vragen goed hebben over gevaarherkenning. Je moet dus meer dan de helft van de vragen goed hebben. Dit is voor veel mensen niet gemakkelijk; bijna 59% van de mensen slaagt niet in een keer, omdat ze de autotheorie niet goed beheersen. Maar bij ons is dit anders! Door gebruik te maken van onze theoriecursus auto leer je alles wat je moet weten en door het auto theorie oefenen slaag je 100%. Ben je onzeker of wil je toch liever al inlezen in de auto theorie? Dan kan je bij ons de lesboeken voor de auto theorie aanschaffen. Je kan dan op je eigen tempo alvast inlezen.

‘s Ochtends om 7:00 uur beginnen we met de cursus en zorgen we ervoor dat je alles weet wat je moet weten. Daarna gaan we ‘s middags met zijn allen naar het CBR om te slagen voor het theorie examen!

Bekijk meer

Auto theorie oefenen

In de ochtend van de theoriecursus gaan we de auto theorie oefenen. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten om je autotheorie in een keer te halen. Als alle theorie is uitgelegd gaan we oefenen door middel van het maken van gerichte vragen tijdens de auto theorie cursus. Als dit bij iedereen goed is gelukt gaan we aan de slag met oefentoetsen om je optimaal voor te bereiden. Ben je bang dat het allemaal te snel gaat op de cursus dag of weet je van jezelf dat je er meer moeite mee zal hebben? Dan kan je ook alvast lesboeken bij ons aanschaffen en jezelf inlezen in de theorie. Aan het eind van de ochtend geven we je nog handige autotheorie examen tips en ezelsbruggetjes. Als de theoriecursus auto klaar is krijg je nog wat te drinken voor we weggaan naar het CBR om je examen te halen. Vol goede moed zal je hier aankomen omdat je de autotheorie goed kent door al het auto theorie oefenen. Zeker als je bij ons lesboeken koopt en doorleest zal je autotheorie tot in de puntjes kennen en begin je goed voorbereid aan het examen.

Auto theorie in 1 dag

Met onze dagcursus autotheorie zorgen wij ervoor dat jij je autotheorie in 1 dag kan halen. De autotheorie word je geleerd door middel van de Scootermotortheorie lesmethode. Deze methode is ontwikkeld aan de hand van alle ervaring die wij op hebben gedaan met geven van auto theoriecursussen. Daarnaast kan je bij ons ook lesboeken aanschaffen zodat je eventueel zelf thuis al kan inlezen. De autotheorie zal voor jou geen geheimen meer kennen. Door al het oefenen van de autotheorie en de oefenvragen ben je optimaal voorbereid.Schrijf je nu snel in voor de auto theorie cursus en volg de rest die in 1 dag geslaagd is.

Wat kost de auto theorie cursus?

Goeie vraag! Een theorie cursus waarbij je zeker weet dat je slaagt hoeft helemaal niet duur te zijn. Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts 99,- (excl. € 36,- examengeld). Daarmee hebben we de voordeligste auto theoriecursus van Nederland!

100% Slagingsgarantie!

Wij weten zeker dat onze theorie cursus jou gaat helpen om je theorie te halen. Daarom durven wij jou 100% slagingsgarantie te geven. Lees hier meer over de Scootermotortheorie Slagingsgarantie!

Wist je dat je met 16 jaar al theorie examen mag doen? Daarom kan je op je 16e ook al een theoriecursus bij ons volgen!

Waar wordt de auto theorie cursus gegeven?

De auto theoriecursus van Scootermotortheorie wordt gegeven in Den Haag, Zwolle, Amsterdam, Groningen, Arnhem en in Rotterdam. Onze locaties zitten dichtbij de CBR examencentra en zijn gemakkelijk bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Lees meer over de cursussen op onze locaties:

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!