Auto Theorie Cursus2022-06-13T11:32:35+00:00

De auto theorie cursus van Scootermotortheorie

Home » Auto Theorie Cursus

Hoe ziet de auto theorie cursus eruit?

Ben jij er klaar voor, en wil jij beginnen met onze auto theorie cursus? Met onze dag cursus auto theorie haal jij jouw examen dezelfde dag nog! Nadat alles op een duidelijke manier uitgelegd is en iedereen alles begrijp gaan we tijdens de theoriecursus auto oefenen. Jij oefent door gerichte examenvragen te maken. Wil jij je al inlezen voordat je aan de cursus begint? Dan heeft Scootermotortheorie ook lesboeken voor je auto theorie! Zo kom je helemaal voorbereid naar de cursus. Dit is niet van belang! Je leert tijdens de cursus namelijk alles wat je moet weten. Wil je meer weten over de auto theorie cursus die wij aanbieden? Lees dan snel verder. Meld je anders meteen aan! Onze locaties zijn in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Zwolle.

Hoe ziet het examen eruit na de dagcursus theorie auto?

Tijdens de auto theorie cursus word jij optimaal voorbereid op het examen. Dit examen duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en bestaat uit drie onderdelen. Dit zijn gevaarherkenning, kennis en inzicht. Tijdens het auto theorie examen zul je verschillende soorten vragen tegenkomen. Zo zijn er ja/nee vragen, meerkeuzevragen, open vragen en gedragskeuze vragen. Met onze dagcursus theorie auto wordt je volledig voorbereid op dit examen!

Van de drie genoemde onderdelen zijn kennis en inzicht het strengste. Hier mag je namelijk niet zo veel fout maken. In het kennis onderdeel zitten 12 vragen. Hiervan moet je er minstens 10 goed hebben. Dit betekent dat je maar 2 vragen fout mag beantwoorden. Het onderdeel van inzicht bestaat uit 28 vragen. Hier mag je maar 3 fout hebben, wat betekent dat je minstens 25 vragen goed moet beantwoorden. Het derde onderdeel, gevaarherkenning, is daarentegen wat minder streng. Dit bestaat uit 25 vragen waar je er minstens 13 goed van moet hebben. Dit betekent dat je bijna de helft van de vragen fout mag beantwoorden! Het is voor veel mensen dan ook niet makkelijk om het auto theorie examen in één keer te halen. Bijna 59% van de mensen slaagt niet in één keer! Daarom is een theoriecursus auto dus zeker iets om te overwegen! Eenmaal geslaagd voor het theorie examen, dan is je theorie 1,5 jaar geldig.

Met onze auto theorie cursus haal jij jouw examen in een keer!

Wil jij ervoor zorgen dat jij jouw examen in één keer haalt? En daarnaast ook nog eens in een dag? Volg dan onze dag cursus auto theorie! Bij ons heb je namelijk 100% slagingsgarantie! Wanneer je je bij ons aanmeldt voor de theoriecursus auto beschik je over divers online lesmateriaal. Zo kun jij je alvast voorbereiden op de dagcursus theorie auto. Het is geen noodzaak om je hierop voor te bereiden! Met onze auto theorie cursus weet je namelijk genoeg om jouw examen te kunnen halen. Meld je dus direct aan bij een van onze locaties en je bent er zeker van dat jij jouw auto theorie in je zak hebt!

Naast een auto theorie cursus geven wij ook scooter theorie cursus en motor theorie cursus.

Direct aanmelden

Onze laatste geslaagden

Bekijk meer

Onze werkwijze

 • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

 • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

 • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door het CBR

 • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

 • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

 • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

 • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Dagcursus auto theorie

Met onze auto theorie cursus gaat het erom dat iedereen het theorie examen in 1 dag haalt! Wij stomen jou in een korte tijd helemaal klaar voor het examen. Een ervaren docent leert jou alles wat je moet weten over het examen. De docenten weten precies waar ze op moeten letten en wat ze jou moeten leren. Op de dag van de auto theorie cursus krijg jij al het lesmateriaal wat je nodig hebt. Dit lesmateriaal is altijd actueel! Het wordt namelijk voortdurend aangepast aan de gegevens van alle laatste CBR-examens. Je kan bij ons ook lesboeken kopen als je je al wilt voorbereiden op de auto theorie cursus. Zo begin je al met een kleine voorsprong. Dit is geen noodzaak! Je leert namelijk alles wat je moet weten voor het examen op de dag van de cursus zelf. Wanneer je de basiskennis beheerst, gaan we door naar de examen gerichte vragen. Hier zal je eerst nog goed mee oefenen. Als iedereen de stof beheerst zullen er eerst nog enkele oefenexamens gemaakt worden. Wanneer we hier klaar mee zijn is het tijd voor het examen!

Onze tarieven

Auto theorie in 1 dag

Met onze dagcursus autotheorie zorgen wij ervoor dat jij je autotheorie in 1 dag kan halen. De autotheorie word je geleerd door middel van de Scootermotortheorie lesmethode. Deze methode is ontwikkeld aan de hand van alle ervaring die wij op hebben gedaan met geven van auto theoriecursussen. Daarnaast kan je bij ons ook lesboeken aanschaffen zodat je eventueel zelf thuis al kan inlezen. De autotheorie zal voor jou geen geheimen meer kennen. Door al het oefenen van de autotheorie en de oefenvragen ben je optimaal voorbereid. Schrijf je nu snel in voor de auto theorie cursus en volg de rest die in 1 dag geslaagd is.

100% Slagingsgarantie!

Wij weten zeker dat onze theorie cursus jou gaat helpen om je theorie te halen. Daarom durven wij jou 100% slagingsgarantie te geven. Lees hier meer over de Scootermotortheorie Slagingsgarantie!

Wist je dat je met 16 jaar al theorie examen mag doen? Daarom kan je op je 16e ook al een theoriecursus bij ons volgen!

Contact opnemen

Onze locaties

 • Den Haag, Fruitweg 25 (Fruit Centre)
 • Amsterdam, Basisweg 61b Sloterdijk

 • Rotterdam, Middeldijkerplein 9 (Sporthal Waterpoort)
 • Zwolle (Wijkcentrum SIO)
Wil jij ook je auto theorie in 1 dag halen? Schrijf je dan nu in voor onze dagcursus!Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!