Auto theorie examen2020-03-17T13:16:55+00:00

Auto theorie examen

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Auto theorie examen

Wil jij ook jouw auto theorie examen met succes halen? De unieke lesmethode van Scootermotortheorie maakt het mogelijk voor je. Door onze unieke cursus weet je zeker dat je jouw examen in één keer haalt. Tijdens de eendaagse cursus leggen we je alles op een duidelijke manier uit, waarna we volgens een vaste manier gaan oefenen. Lees hieronder verder over het halen van jouw auto theorie examen, of schrijf je direct in!

Over het auto theorie examen

Door middel van de auto theorie examen cursus bereiden we jou maximaal voor op het slagen voor uw auto theorie examen. Om te beginnen geven we je alvast een inkijkje in hoe het daadwerkelijke auto theorie examen eruit komt te zien. Jouw toest zal ongeveer 20 tot 30 minuten duren en bestaat uit 3 onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 12 vragen over kennis
  • 28 vragen over inzicht

Tijdens het examen kom je verschillende soorten vragen tegen. Zo zijn er ja/nee vragen, maar ook meerkeuzevragen, open vragen en gedragkeuzevragen. Je zal het auto theorie examen met succes afronden als je minimaal 10 van de 12 vragen over wetten en verkeersregels goed beantwoord, minimaal 25 van de 28 vragen over inzicht goed beantwoord. Voor gevaarherkenning dien je minimaal 13 van de 25 vragen goed te hebben. Bijna 59% van de mensen slaagt dan ook niet in één keer. Gelukkig geld dit voor jou niet. Met de unieke lesmethode van Scootermotortheorie weet je zeker dat je jouw auto theorie examen in één keer haalt!

Auto theorie examen via de Direct Geslaagd lesmethode

Wanneer jij jouw auto theorie examen via de examencursus van Directgeslaagd wil halen, zorgen wij ervoor dat je in één dag alles leert wat je moet weten. Via de unieke Directgeslaagd lesmethode, ontwikkelt aan de hand van onze jarenlange ervaring, weet je zeker dat het halen van jouw auto theorie examen een makkie is!

Ter voorbereiding op jouw auto theorie examen, zullen we je eerst een uitgebreide uitleg geven. Het is niet de bedoeling dat je onderdelen noteert; na de uitleg zullen we namelijk klassikaal de stof nog een keer doornemen, waarbij de stof op magische wijze in jouw hoofd blijft hangen. Ter bevestiging sluiten we vervolgens af met een oefenexamen, waarbij we ook deze antwoorden klassikaal doornemen. Op deze manier weet je zeker dat je jouw auto theorie examen zult halen!

Direct inschrijven voor onze auto theorie examen cursus

Wil jij ook zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen? De eerste stap is slagen voor jouw auto theorie examen. Via de unieke lesmethode van Directgeslaagd weet je zeker dat dit gaat lukken. Schrijf je dan ook vandaag nog in en zet de eerste stap naar het succesvol afleggen van jouw auto theorie examen!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!