Onze scooter theorie cursus

Brommer theorie in één dag

Alle
cursussen voor

€150,-

4,1

4.1/5

70 reviews

Scooter theorie in 1 dag

Wil jij jouw scooter theorie in 1 dag halen? Bij Scootermotortheorie word je met onze scooter theorie cursus volledig klaargestoomd voor jouw examen! Dezelfde dag zal jij het examen vervolgens afleggen. Je kunt na de dagcursus theorie scooter en het examen meteen beginnen aan de praktijklessen. Meld je dus snel aan voor onze theoriecursus scooter in AmsterdamDen HaagRotterdam of Zwolle! Lees anders snel verder voor meer informatie over de cursus.

Onze scooter theorie cursus en het examen

Jouw scooter theorie cursus (AM) volg je bij Scootermotortheorie! Je kan je scooterrijbewijs met onze dagcursus halen als je tenminste 15,5 bent. Maar voordat je begint met de praktijklessen moet je natuurlijk eerst je theorie halen. Bij ons word je in een ochtend klaargestoomd om vervolgens je scooter theorie in een dag te halen. Dit examen bestaat net als het motor theorie examen uit 50 vragen. Hier moet je er minstens 44 van goed hebben. Dit betekent dat je maximaal 6 vragen fout mag beantwoorden om te kunnen slagen. Een theoriecursus scooter is dus zeker aan te raden!

StarEye
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
cool
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie

Schrijf je direct in voor onze scooter theorie cursus

Ben je het fietsen zat en wil je graag je scooter theorie in 1 dag halen? Met onze dagcursus heb jij jouw theorie voor je scooter zo in je zak! Als je het fijn vindt kun je je met onze lesboeken alvast voorbereiden op de scooter theorie cursus. Hierdoor zal alles soepeler verlopen. Dit is niet noodzakelijk, want in de cursus leer je alles wat je zou moeten weten om het examen te behalen. Je mag zelfs al beginnen met de theoriecursus scooter vanaf dat je 15,5 bent! Wij zorgen er altijd voor dat jij in 1 dag zal slagen voor jouw scooter theorie examen! Bij ons heb je dan ook 100% garantie op slagen. Schrijf je dus direct in bij een van onze locaties!

Naast een scooter theorie cursus geven wij ook auto theorie cursus en motor theorie cursus.

Wat als ik al een rijbewijs B heb?

Wanneer je eerder al je auto- of motorrijbewijs hebt gehaald, krijg je automatisch ook je bromfietsrijbewijs (AM) bijgeschreven. Je mag dus direct op een scooter of brommer rijden.

Scootermotortheorie: theoriecursus auto, motor en brommer

0 %
Slaginsgarantie
0 +
Jaren ervaring
0 +
Geslaagden

Onze werkwijze

Werkwijze SMT

Deze kanjers gingen jou allemaal voor!

Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
party
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Smiley
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Smiling

Scooter theorie cursus

Tijdens de scooter theorie cursus leer je alles wat je moet weten om je scooter theorie examen te halen. Je hoeft niet meer het hele boek uit je hoofd te leren. Door onze ervaring in het geven van verschillende theorie cursussen weten we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat alle informatie goed blijft hangen. Tijdens de scooter theorie cursus leer je geen vragen en antwoorden uit je hoofd. We brengen je echte kennis bij zonder dat je uit saaie boeken hoeft te leren. Leer jij juist makkelijk uit een boek? Dan kan je bij ons de lesboeken aanschaffen en kan je de theorie zelf leren. Uiteraard kan je dan ook nog de cursus volgen zodat je 100% voorbereid het examen kan maken. Je kan je brommer theorie gemakkelijk in een dag halen. Het scooter theorie examen wordt een makkie als je onze cursus hebt gevolgd, door de cursus beheers je alles wat valt onder bromfiets theorie.

Scooter theorie examen

Bij Scootermotortheorie zorgen we ervoor dat jij je scooter theorie examen (AM) in een keer haalt. De bromfiets theorie wordt op een praktische manier uitgelegd en daarnaast geven we nog tips en ezelsbruggetjes zodat het nog makkelijker te onthouden is. De kennis over de brommer theorie wordt getoetst door verschillende soorten vragen. Dit zijn ja/nee vragen, meerkeuzevragen en open vragen. In totaal zijn dit 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed moet hebben. Het is voor veel mensen niet makkelijk om het scooter theorie examen in een keer te halen. Onze bromfiets theorie cursus zal er voor zorgen dat jij hem wel in een keer haalt. Denk je dat je aan een dag niet genoeg hebt om de benodigde kennis op te doen? Dan kan je bij Scootermotortheorie ook lesboeken kopen. Met deze boeken kan je alvast de theorie doornemen zodat je alles op de cursus sneller doorhebt. Het lesboek kopen en de theoriecursus samen zorgen dat jij zelfverzekerd het examen zal halen.

Wat anderen zeggen

Je slaagt

Michel

5/5

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

BadgeSMT

Francis

5/5

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!

BadgeSMT

Theorie examen niet behaald en wil je herkansen

Mocht het eerste keer niet lukken dan mag je de tweede keer, alleen de cursus, kosteloos herkansen. De herkansing bij de CBR dien je zelf te reserveren. Indien je wenst dat wij jouw herkansing regelen, kun je gebruik maken van de tweede korting.

Theorie examencursus annuleren?

Je kunt de boeking alleen annuleren als de CBR boeking niet is doorgevoerd. Kortom, annuleren is alleen mogelijk als het theorie examen niet is geboekt. Dit staat in het examenreglement van CBR vermeld. Wij mogen de examendatum echter één keer wijzigen. Jouw boeking kan alleen geannuleerd worden als het niet definitief is bevestigd. Annuleringskosten bedragen €35,-

Theorie examen niet behaald en je wil hem herkansen?

Heb je jouw auto theoriecursus, motor theoriecursus of scooter theoriecursus niet behaald? Je kunt het examen herkansen voor €90,- bij het CBR. De cursus herkansing is kosteloos. Je kan de cursussen volgen totdat je jouw theorie examen behaald hebt.

De les begint rond 06:45 tot 11:00 uur. Direct aansluiting aan examen.

Sinds 1 augustus 2019 is dit door cbr afgeschaft. Geboekte examens kunnen niet geannuleerd worden.
Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefen links. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.
Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Haal je theorie morgen al!

Contactgegevens

Beschikbaarheid

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
gesloten
gesloten

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.