Motor Theorie Cursus2020-03-17T16:31:32+00:00

De motor theorie cursus van Scootermotortheorie

Home » Motor Theorie Cursus

Met onze motor theorie cursus haal jij je theorie examen in een keer. Tijdens de cursus leer je alles wat je moet weten en ga je in de les de motor theorie oefenen. Het is belangrijk om te weten dat je de theorie moet halen voordat je mag beginnen met praktijklessen als je nog geen autorijbewijs hebt. Om je theorie motor te halen moet je een theorie examen maken die bestaat uit 50 vragen. Van deze 50 vragen moet je er minimaal 44 goed hebben, oftewel je mag maar 6 fout hebben.Wil jij je theorie halen en wil je hier niet te lang over doen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over onze motor theorie cursus of schrijf je direct in voor de cursus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zwolle of Groningen! 

Motor theorie cursus

Tijdens onze motor theoriecursus leer je alles wat je moet weten over de theorie. Wij begrijpen dat je niet een heel boek uit je hoofd wil leren of dat je stiekem geen zin hebt om veel te leren. We beginnen de ochtend met de persoonlijke lessen, gegeven door onze ervaren docenten. Na deze les gaan we de theorie oefenen aan de hand van examengerichte vragen en oefentoetsen. In de middag is het belangrijkste gedeelte van de cursus aangebroken, het examen. Met zijn allen gaan we naar het CBR om te slagen voor de theorie motor. Na al het motor theorie oefenen moet het lukken om het theorie examen te halen. Denk je dat je toch niet genoeg hebt aan een cursus dag dan kan je bij ons ook lesboeken aanschaffen zodat je deze alvast kunt lezen. Hiermee kom je goed voorbereid aan op de motor theorie cursus en zal alles een stuk soepeler verlopen.

Wat als ik al een rijbewijs B heb?

Wanneer je eerder al je autorijbewijs hebt gehaald, mag je meteen beginnen met motor rijlessen. Je mag dan dus direct de weg op. Je mag dan ook al het motorexamen voertuigbeheersing halen. Voor het motorexamen verkeersdeelneming moet je altijd het motor theorie examen hebben gehaald.

Heb je nog geen autorijbewijs, dan moet je je motortheorie halen voordat je aan je praktijklessen mag beginnen!

Motor theorie in 1 dag halen?

Ben je bang dat het theorie examen te moeilijk is? Of heb je stiekem gewoon geen zin om te leren? Dan gaan wij je helpen! Bij Scootermotortheorie geloven we niet zo in boeken. Wel in mensen. We laten je niet de exacte vragen uit je hoofd leren, maar geven je een dag lang persoonlijk les met de stof die speciaal gericht is op het motor theorie examen. Zo brengen we echte kennis bij zonder in de saaie boeken te duiken. Jij gaat slagen voor je motor theorie. Gegarandeerd!

‘s Ochtends beginnen we met de persoonlijke les en kom je alles te weten dat je moet weten. ‘s Middags gaan we dan met zijn allen naar het CBR om te slagen voor onze motor theorie!

Bekijk meer

Wat kost de motor theorie cursus?

Onze eendaagse motor theoriecursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts 99,- euro (excl. € 36,- examengeld). We hebben niet alleen de voordeligste theoriecursus van Nederland, ook weet je bij ons zeker dat je slaagt voor het examen! Let wel op, onze cursussen zijn altijd zo vol. Boek daarom op tijd, zo voorkom je tevens dat je onze last minut toeslag betaald. Wanneer deze van toepassing is staat dit bij de boeking vermeld.

100% Slagingsgarantie!

Wij weten zeker dat onze theoriecursus jou gaat helpen om je theorie te halen. Daarom durven wij jou 100% slagingsgarantie te geven. Lees hier meer over de Scootermotortheorie Slagingsgarantie!

Motor theorie oefenen

De motor theorie oefenen is erg belangrijk om te weten of je na de theorie cursus over de juiste kennis beschikt om het examen te halen. De theorie motor wordt geoefend door middel van vragen die gericht zijn op het examen. Als iedereen deze vragen goed kan beantwoorden dan gaan we de motor theorie oefenen door het maken van oefentoetsen. Hierdoor krijg je inzicht in de vraagstelling en ben je overal op voorbereid over de theorie motor.

Motor theorie in 1 dag

Mocht je nog geen autorijbewijs hebben maar wil je wel snel beginnen met motorrijlessen dan kan je bij ons je theorie in 1 dag halen met onze cursus. De theorie motor wordt gegeven in klassikale lessen waarin je met gelijkgestemde les krijgt van een ervaren docent die werkt volgens de Scootermotortheorie lesmethode. De motor theorie oefenen is een van de belangrijkste onderdelen. Wil jij je al verdiepen in de theorie voordat je aan de cursus begint? Dan kan je bij ons alvast het lesboek aanschaffen. Wanneer je dit boek doorneemt of zelfs echt gaat leren uit dit boek, zal de cursus een opfrissing zijn van de opgedane kennis uit het boek en ga je nog zelfverzekerder aan de slag met het examen.Schrijf je nu snel in voor de motor theorie cursus en haal dat examen in 1 dag.

Waar wordt de motor theorie cursus gegeven?

De Scootermotortheorie motor theorie cursussen worden gegeven in Den Haag, Amsterdam, Arnhem, Groningen en in Zwolle. Onze cursuslocaties zitten dichtbij de CBR examencentra en zijn goed te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Lees meer over de cursussen op onze locaties:

Wil jij ook je motor theorie in 1 dag halen? Schrijf je dan nu direct in!

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!