Onze motor theorie cursus

Alle
cursussen voor

€150,-

4,1

4.1/5

70 reviews

Onze motor theorie cursus

Wil jij zekerheid over het halen van jouw motor theorie? Met onze motor theorie cursus haal jij je theorie examen in een keer! Tijdens de theorie dagcursus leer je alles wat je moet weten. Je zal oefenen met gerichte vragen op het examen zodat je nog beter voorbereid bent. Het is belangrijk om te weten dat je de theorie moet halen voordat je mag beginnen met praktijklessen als je nog geen autorijbewijs hebt. Daarom is onze motor theorie cursus handig. Je hebt in een dag jouw theorie in je zak! Meld je dus meteen aan voor onze theoriecursus motor in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Zwolle! Lees anders snel verder voor meer informatie over de motorrijbewijs snelcursus!

Het examen na de motor theorie cursus

Om je theorie motor te halen moet je een theorie examen maken die bestaat uit 50 vragen. Van deze 50 vragen moet je er minimaal 44 goed hebben. Je mag dus maar 6 vragen fout beantwoorden. Tijdens onze theoriecursus motor leer je alles wat je moet weten over het theorie examen. Wij begrijpen dat je niet een heel boek uit je hoofd wilt leren, of dat je stiekem geen zin hebt om veel en lang te leren. Bij Scootermotortheorie ben jij er dus van verzekerd dat jij jouw motor theorie in je zak hebt! Je haalt jouw motor theorie in 1 dag!

StarEye
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
cool
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie

Hoe zit de motor theorie cursus in elkaar?

We beginnen de ochtend met de persoonlijke lessen, gegeven door onze ervaren docenten. Na deze les gaan we de theorie oefenen aan de hand van examen gerichte vragen en oefentoetsen. In de middag is het belangrijkste gedeelte van de theorie cursus motor. Namelijk het examen! Met zijn allen gaan we naar het CBR om te slagen voor de theorie motor. Na al het oefenen tijdens de motor theorie cursus moet het lukken om het theorie examen te halen. Denk je dat je toch niet genoeg hebt aan de motor theorie dagcursus? Dan kan je bij ons ook lesboeken aanschaffen zodat je deze alvast kunt lezen. Hiermee kom je goed voorbereid aan op de motor theorie cursus en zal alles een stuk soepeler verlopen. Dit is dus geen noodzaak!

Met onze motor theorie cursus haal jij je motor theorie in 1 dag!

Wil jij je theorie halen en wil je hier niet te lang over doen? Met de theoriecursus motor van Scootermotortheorie zal jij de theorie in een dag leren en meteen slagen! Zo kan je, wanneer je je autorijbewijs nog niet hebt, meteen beginnen met de motor praktijklessen. Bij ons heb je namelijk slagingsgarantie. Schrijf je dus meteen in voor onze motor theorie cursus bij een van de vier locaties!

Naast een motor theorie cursus geven wij ook scooter theorie cursus en auto theorie cursus.

Scootermotortheorie: theoriecursus auto, motor en brommer

0 %
Slaginsgarantie
0 +
Jaren ervaring
0 +
Geslaagden

Onze werkwijze

Werkwijze SMT

Deze kanjers gingen jou allemaal voor!

Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
party
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Smiley
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Smiling

Wat als ik al een rijbewijs b heb?

Wanneer je eerder al je autorijbewijs hebt gehaald, mag je meteen beginnen met motor rijlessen. Je mag dan dus direct de weg op. Je mag dan ook al het motorexamen voertuigbeheersing halen. Voor het motorexamen verkeersdeelneming moet je altijd het motor theorie examen hebben gehaald.

Heb je nog geen autorijbewijs, dan moet je je motortheorie halen voordat je aan je praktijklessen mag beginnen!

Motor theorie oefenen

De motor theorie oefenen is erg belangrijk om te weten of je na de theorie cursus over de juiste kennis beschikt om het examen te halen. De theorie motor wordt geoefend door middel van vragen die gericht zijn op het examen. Als iedereen deze vragen goed kan beantwoorden dan gaan we de motor theorie oefenen door het maken van oefentoetsen. Hierdoor krijg je inzicht in de vraagstelling en ben je overal op voorbereid over de theorie motor.

Wat anderen zeggen

Je slaagt

Michel

5/5

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

BadgeSMT

Francis

5/5

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!

BadgeSMT

Motor theorie in 1 dag

Mocht je nog geen autorijbewijs hebben maar wil je wel snel beginnen met motorrijlessen dan kan je bij ons je theorie in 1 dag halen met onze cursus. De theorie motor wordt gegeven in klassikale lessen waarin je met gelijkgestemde les krijgt van een ervaren docent die werkt volgens de Scootermotortheorie lesmethode. De motor theorie oefenen is een van de belangrijkste onderdelen. Wil jij je al verdiepen in de theorie voordat je aan de cursus begint? Dan kan je bij ons alvast het lesboek aanschaffen. Wanneer je dit boek doorneemt of zelfs echt gaat leren uit dit boek, zal de cursus een opfrissing zijn van de opgedane kennis uit het boek en ga je nog zelfverzekerder aan de slag met het examen. Schrijf je nu snel in voor de motor theorie cursus en haal je examen in 1 dag!

Theorie examencursus annuleren?

Je kunt de boeking alleen annuleren als de CBR boeking niet is doorgevoerd. Kortom, annuleren is alleen mogelijk als het theorie examen niet is geboekt.

Theorie examen niet behaald en je wil hem herkansen?

Heb je jouw auto theoriecursus, motor theoriecursus of scooter theoriecursus niet behaald? Je kunt het examen herkansen voor €90,- bij het CBR. De cursus herkansing is kosteloos. Je kan de cursussen volgen totdat je jouw theorie examen behaald hebt.

De les begint rond 06:45 tot 11:00 uur. Direct aansluiting aan examen.

Sinds 1 augustus 2019 is dit door cbr afgeschaft. Geboekte examens kunnen niet geannuleerd worden.
Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefen links. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.
Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Haal je theorie morgen al!

Contactgegevens

Beschikbaarheid

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
gesloten
gesloten

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.