Motor theorie Examen2020-06-29T13:59:53+00:00

Motor Theorie Examen

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Motor theorie Examen

Wil jij ook gegarandeerd slagen voor het motor theorie examen? Via de unieke motor theorie examen cursus van Scootermotortheorie weet je ook zeker dat dit gaat gebeuren! Via onze unieke lesmethode is het halen van dat felbegeerde papiertje slechts een kwestie van tijd. Meer weten over het halen van het motor theorie examen via Scootermotortheorie? Schrijf je vandaag nog in, of lees hieronder verder!

Over het motor theorie examen

Voordat je de praktijkexamens voor de motor mag doen, moet je eerst het motor theorie examen met succes afleggen. Bij het CBR mag dit al vanaf 17 jaar. Tijdens het motor theorie examen kun je aantonen dat je alle verkeersregels kent en over voldoende verkeersinzicht beschikt. Op deze manier kun je veilig de weg op.

Het motor theorie examen bestaat uit 52 vragen: 2 testvragen en vervolgens 50 vragen voor het echie. Van de echte vragen moet je er minimaal 44 goed hebben om te slagen. En hel van een opgave, zou je zeggen. Niets is minder waar, want met de motor theorie cursus van Scootermotortheorie weet je zeker dat je zult slagen voor jouw theorie examen!

Motor theorie examen halen via Scootermotortheorie!

Met de unieke lesmethode van Scootermotortheorie weet je je zeker dat je met vlag en wimpel zult slagen voor het motor theorie examen! In één ochtend leren we je alles wat je moet weten om met succes het examen af te leggen. De Scootermotortheorie  lesmethode is gebaseerd op een jarenlange ervaring waarbij je vrijwel zeker weet dat je zult slagen.

De cursus voor het motor theorie examen start met een uitgebreide uitleg. Hierin gaan we stap voor stap alle lesstof door. Het is de bedoeling dat je alleen luistert en niets noteert, want na de uitleg nemen we alles nogmaals klassikaal door. Door een combinatie van diverse psychologische basisprincipes en gerichte herhaling blijft alle stof op magische wijze in jouw hoofd hangen. Om toch zeker te weten dat je jouw motor theorie examen haalt, en om je gerust te stellen, sluiten we de cursusdag af met een oefenexamen, waarbij we ook hier de antwoorden klassikaal doornemen. Tot slot peppen we elkaar nog even op en vertrekken we gezamenlijk naar het motor theorie examen.

Direct inschrijven voor onze motor theorie examen cursus

Wil jij ook ASAP jouw motorrijbewijs halen? De eerste stap is het succesvol afleggen an het motor theorie examen. Via de one of a kind lesmethoe van Scootermotortheorie weet je ook zeker dat dit gaat gebeuren. Schrijf je daarom vandaag nog in en verzeker je van het succesvol afleggen van jouw motor theorie examen!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!