Scooter Theorie Cursus2022-06-13T11:16:39+00:00

Onze scooter theorie cursus

Home » Scooter Theorie Cursus

Scooter theorie in 1 dag

Wil jij jouw scooter theorie in 1 dag halen? Bij Scootermotortheorie word je met onze scooter theorie cursus volledig klaargestoomd voor jouw examen! Dezelfde dag zal jij het examen vervolgens afleggen. Je kunt na de dagcursus theorie scooter en het examen meteen beginnen aan de praktijklessen. Meld je dus snel aan voor onze theoriecursus scooter in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Zwolle! Lees anders snel verder voor meer informatie over de cursus.

Onze scooter theorie cursus en het examen

Jouw scooter theorie cursus (AM) volg je bij Scootermotortheorie! Je kan je scooterrijbewijs met onze dagcursus halen als je tenminste 15,5 bent. Maar voordat je begint met de praktijklessen moet je natuurlijk eerst je theorie halen. Bij ons word je in een ochtend klaargestoomd om vervolgens je scooter theorie in een dag te halen. Dit examen bestaat net als het motor theorie examen uit 50 vragen. Hier moet je er minstens 44 van goed hebben. Dit betekent dat je maximaal 6 vragen fout mag beantwoorden om te kunnen slagen. Een theoriecursus scooter is dus zeker aan te raden!

Schrijf je direct in voor onze scooter theorie cursus

Ben je het fietsen zat en wil je graag je scooter theorie in 1 dag halen? Met onze dagcursus heb jij jouw theorie voor je scooter zo in je zak! Als je het fijn vindt kun je je met onze lesboeken alvast voorbereiden op de scooter theorie cursus. Hierdoor zal alles soepeler verlopen. Dit is niet noodzakelijk, want in de cursus leer je alles wat je zou moeten weten om het examen te behalen. Je mag zelfs al beginnen met de theoriecursus scooter vanaf dat je 15,5 bent! Wij zorgen er altijd voor dat jij in 1 dag zal slagen voor jouw scooter theorie examen! Bij ons heb je dan ook 100% garantie op slagen. Schrijf je dus direct in bij een van onze locaties!

Naast een scooter theorie cursus geven wij ook auto theorie cursus en motor theorie cursus.

Direct aanmelden

Wat als ik al een rijbewijs B heb?

Wanneer je eerder al je auto- of motorrijbewijs hebt gehaald, krijg je automatisch ook je bromfietsrijbewijs (AM) bijgeschreven. Je mag dus direct op een scooter of brommer rijden.

Tarieven

Onze laatste geslaagden

Bekijk meer

Scooter theorie cursus

Tijdens de scooter theorie cursus leer je alles wat je moet weten om je scooter theorie examen te halen. Je hoeft niet meer het hele boek uit je hoofd te leren. Door onze ervaring in het geven van verschillende theorie cursussen weten we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat alle informatie goed blijft hangen. Tijdens de scooter theorie cursus leer je geen vragen en antwoorden uit je hoofd. We brengen je echte kennis bij zonder dat je uit saaie boeken hoeft te leren. Leer jij juist makkelijk uit een boek? Dan kan je bij ons de lesboeken aanschaffen en kan je de theorie zelf leren. Uiteraard kan je dan ook nog de cursus volgen zodat je 100% voorbereid het examen kan maken. Je kan je brommer theorie gemakkelijk in een dag halen. Het scooter theorie examen wordt een makkie als je onze cursus hebt gevolgd, door de cursus beheers je alles wat valt onder bromfiets theorie.

Contact opnemen

Scooter theorie examen

Bij Scootermotortheorie zorgen we ervoor dat jij je scooter theorie examen (AM) in een keer haalt. De bromfiets theorie wordt op een praktische manier uitgelegd en daarnaast geven we nog tips en ezelsbruggetjes zodat het nog makkelijker te onthouden is. De kennis over de brommer theorie wordt getoetst door verschillende soorten vragen. Dit zijn ja/nee vragen, meerkeuzevragen en open vragen. In totaal zijn dit 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed moet hebben. Het is voor veel mensen niet makkelijk om het scooter theorie examen in een keer te halen. Onze bromfiets theorie cursus zal er voor zorgen dat jij hem wel in een keer haalt. Denk je dat je aan een dag niet genoeg hebt om de benodigde kennis op te doen? Dan kan je bij Scootermotortheorie ook lesboeken kopen. Met deze boeken kan je alvast de theorie doornemen zodat je alles op de cursus sneller doorhebt. Het lesboek kopen en de theoriecursus samen zorgen dat jij zelfverzekerd het examen zal halen.

Onze tarieven

Onze werkwijze

 • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

 • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

 • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door het CBR

 • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

 • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

 • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

 • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Direct aanmelden

Onze locaties

 • Den Haag, Fruitweg 25 (Fruit Centre)
 • Amsterdam, Basisweg 61b Sloterdijk

 • Rotterdam, Middeldijkerplein 9 (Sporthal Waterpoort)
 • Zwolle (Wijkcentrum SIO)
Wil jij ook je auto theorie in 1 dag halen? Schrijf je dan nu in voor onze dagcursus!Theorie examen niet behaald en wil je herkansen

Mocht het eerste keer niet lukken dan mag je de tweede keer, alleen de cursus, kosteloos herkansen. De herkansing bij de CBR dien je zelf te reserveren. Indien je wenst dat wij jouw herkansing regelen, kun je gebruik maken van de tweede korting.

Herkansing aanvragen

Theorie examencursus annuleren?

Je kunt de boeking alleen annuleren als de CBR boeking niet is doorgevoerd. Kortom, annuleren is alleen mogelijk als het theorie examen niet is geboekt. Dit staat in het examenreglement van CBR vermeld. Wij mogen de examendatum echter één keer wijzigen. Jouw boeking kan alleen geannuleerd worden als het niet definitief is bevestigd. Annuleringskosten bedragen €35,-

Cursus annuleren

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!