Scooter theorie examen2020-03-17T16:48:59+00:00

Scooter theorie examen

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Scooter theorie examen

Wil jij ook jouw scooter theorie (AM) examen halen? Via Scootermotortheorie is het mogelijk! Via een unieke lesmethode bereiden we jou optimaal voor op het theorie examen, zodat je zeker weet dat je de eerste stap naar jouw rijbewijs hebt gezet. En het mooiste is nog: jouw scooter theorie examen haal je in één dag! Meer weten over de mogelijkheden? Schrijf je direct in, of lees hieronder verder over het theorie examen voor de brommer of scooter.

Over het scooter theorie examen

Voordat je jouw praktijkexamen voor de scooter mag doen, moet je allereerst het scooter theorie examen succesvol afleggen. Hiermee laat je zien dat je de verkeersregels kent en over voldoende verkeersinzicht beschikt. Op deze manier weet je zeker dat je op een veilige manier op jouw scooter of brommer kunt stappen en de weg op kunt gaan.

Het scooter theorie examen ziet er qua opbouw hetzelfde uit als het examen voor de motor. Allereerst krijg je 2 testvragen, waarna het echte examen van 50 vragen volgt. Van deze 50 vragen moet je er minimaal 44 goed hebben, wil je slagen. Een enorme opgave, zou je zeggen. Niets is minder waar, want met de scooter theorie examen cursus van Scootermotortheorie weet je zeker dat je met vlag en wimpel zult slagen!

Scooter theorie examen via Scootermotortheorie

Door middel van de unieke lesmethode van Scootermotortheorie is het halen van jouw scooter theorie examen een makkie! In slechts één ochtend brengen we je alles bij wat je moet weten om jouw examen succesvol af te leggen. Onze unieke lesmethode is gebaseerd op jarenlange ervaring en biedt garantie op succes.

Jouw scooter theorie examencursus begint s ‘ochtends 7:00 uur met een uitgebreide uitleg. Hierin nemen we stap voor stap alles door wat je moet weten. Hierbij is het de bedoeling om alles zo goed mogelijk in je op te nemen en niets te noteren. Na de uitleg van de examenstof nemen we alles namelijk één voor één, klassikaal door. Door een unieke combinatie tussen herhaling en onderdelen hardop uitspreken, weet je zeker dat je jouw scooter theorie examen met succes aflegt. Om je toch nog een extra gerust te stellen, sluiten we de cursusdag af met één of meerdere oefenexamens, waarbij we ook hier de antwoorden klassikaal door zullen nemen. Als afsluiting spreken we elkaar nog één keer moed in en vertrekken we gezamenlijk naar het CBR om het scooter theorie examen af te leggen.

Direct inschrijven voor onze motor theorie examen cursus

Ben jij ook niet van het dagenlang blokken op jouw kamer, en wil je in één keer jouw scooter theorie examen halen? Dan zit je goed bij Scootermotortheorie! Met onze unieke lesmethode is het halen van dat felbegeerde papiertje slechts een kwestie van tijd. Schrijf je daarom direct in voor onze cursus en haal met succes jouw motor theorie examen!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!