Theorie examen Amsterdam2020-03-17T17:09:26+00:00

Theorie examen Amsterdam

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Theorie examen Amsterdam

Jouw theorie examen in Amsterdam halen? Dan zit je goed bij Scootermotortheorie! Tijdens onze unieke eendaagse theorie examen cursus wordt je optimaal voorbereid op het afleggen van het examen. In slecht een paar uur word jij klaargestoomd, zodat het halen van dat felbegeerde papiertje slechts een formaliteit is. Scootermotortheorie biedt een examen cursus voor zowel auto als voor motor en brommer. Meer weten over de mogelijkheden en jouw theorie examen in Amsterdam in 1 dag halen? Schrijf je direct in, of lees hieronder verder!

Over de theorie examen cursus in Amsterdam

Met de eendaagse theorie examen cursus in Amsterdam weet je zeker dat je met vlag en wimpel zult slagen voor jouw examen. Scootermotortheorie bereidt jou door middel van een unieke methode in slechts enkele stappen voor op het examen, zowel voor auto als voor motor en brommer! We bieden daarbij diverse (online) lesboeken en leerzame links, zodat je je alvast rustig kunt voorbereiden op de examendag. Toch is dit geen noodzaak, want we leren jou tijdens de cursus alles wat je moet weten voor het theorie examen in Amsterdam.

Hoe haal ik in één dag mijn theorie examen in Amsterdam

Scootermotortheorie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw theorie examen in Amsterdam in één dag haalt. We bieden je dan ook niet voor niets een 100% slagingsgarantie. Om dit te kunnen bewerkstelligen, werken we volgens een vaste methode, die je hieronder kunt lezen!

  • s ‘ochtends om 6.45 verwachten we je op de locatie in Amsterdam, waar je alvast rustig op kunt starten. De theorie examen cursus zal vervolgens om 7.00 beginnen en zal tot 12.00 duren. Na de cursus vertrekken we gezamenlijk naar het CBR, waar alle cursisten tegelijkertijd het theorie examen af zullen leggen.
  • Iedere cursuslocatie van Scootermotortheorie is dichtbij het station. Zo ook die in Amsterdam. Alle locaties zijn daarbij door middel van het openbaar vervoer te bereiken. Met ditzelfde openbaar vervoer zullen we tevens gezamenlijk naar het CBR gaan.
  • Alle benodigde gegevens voor de cursuslocatie ontvang je binnen 24 uur na aanmelding.
  • Direct na inschrijving melden wij je aan voor het theorie examen op de cursusdag. Je ontvangt alle informatie over het examen op de dag zelf. Wil je alvast meer weten, dan kun je ons na inschrijving altijd even bellen of mailen!
  • Na aanmelding voor de theorie examencursus in Amsterdam ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Hiermee kun je alvast een beetje leren voor de examendag en jezelf voorbereiden. Toch is dit niet noodzakelijk; we leren je alles voor het examen op de cursusdag zelf!
  • De kosten voor zowel de cursus als het theorie examen in Amsterdam kunnen direct na aanmelding via iDeal worden voldaan, of contant op de examendag zelf. Je betaalt €99,- voor de eendaagse cursus en €36,- examengeld.

Inschrijven voor het theorie examen in Amsterdam

Wil jij ook direct jouw theorie examen in Amsterdam halen? Het is mogelijk via Scootermotortheorie. In slechts een paar uur bereiden we jou optimaal voor op jouw examen. Waarbij slagen slechts een formaliteit is. Meld je daarom direct aan en schrijf je in voor onze theorie examen cursus in Amsterdam!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!