Theorie examen Den Haag2019-07-17T11:58:52+00:00

Theorie examen Den Haag

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Theorie examen Den Haag

Jouw theorie examen in Den Haag halen? Direct Geslaagd biedt jou de mogelijkheid om dit in één dag te doen! Met onze unieke eendaagse theorie examen cursus in Den Haag bereiden we jou maximaal voor op het examen en word jij in slechts 4 uurtjes 100% klaargestoomd voor het succesvol afleggen van deze alleszeggende toets. Onze eendaagse theorie examen cursus is in te zetten voor zowel auto, motor als brommer en is een garantie op succes. Schrijf je dan ook direct in voor jouw theorie examen in Den Haag via Direct Geslaagd, of lees hieronder verder!

Over onze theorie examen cursus in Den Haag

Jouw theorie examen in Den Haag in 1 dag halen, doe je via Direct Geslaagd. Door middel van onze eendaagse cursus weet je zeker dat jij het examen met twee vingers in je neus zult halen. Door midden van een unieke methode kunnen we jou in slechts enkele stappen optimaal voorbereiden op het examen, zowel voor jouw autotheorie, als jouw motor theorie en bromfiets theorie. Als klap op de vuurpijl bieden we jou uitgebreid online lesmateriaal en talloze leerzame links, waar je ook voor de cursusdag al gebruik van kunt maken. Jouw theorie examen in Den Haag haal je via Direct Geslaagd!

Hoe haal ik in één dag mijn theorie examen in Den Haag

Directgeslaagd zal ervoor zorgen dat jij jouw theorie examen in Den Haag in één keer haalt. Wij zijn overtuigd van onze unieke lesmethode; niet voor niets bieden we jou een 100% slagingsgarantie. Je betaalt voor het halen van het examen. Mocht je door zenuwen toch niet in één keer slagen, dan kun je kosteloos de cursus nog een keer volgen, zodat je alsnog jouw theorie examen in Den Haag haalt. Lees hieronder de inhoud van de cursus:

  • Om 6.45 verwachten we jou op onze cursuslocatie in Den Haag. Om 7.00 beginnen we vervolgens met de voorbereiding op jouw examen, wat tot 11.00 zal duren. Na afronding van de cursus vertrekken we met zijn allen naar het CBR in Den haag, waar iedereen tegelijkertijd het examen af zal leggen.
  • Iedere cursuslocatie van Directgeslaagd is in de buurt van het station. Ook die in Den Haag! Daarbij zijn al onze locaties via het OV te bereiken.
  • Je ontvangt alle gegevens over de cursuslocatie in Den Haag binnen 24 uur nadat je je hebt aangemeld.
  • Direct nadat je je hebt ingeschreven voor de cursus, melden wij jou aan voor het theorie examen op die dag. Alle benodigde informatie hierover zul je ontvangen op de examendag zelf.
  • Nadat je je hebt ingeschreven, sturen we je een aantal oefenlinks toe. Hiermee kun je je toch alvast een beetje inlezen en voorbereiden.
  • De kosten voor de theorie examen cursus (€36,- + €99,-) in Den Haag kun je contant op de dag zelf betalen, maar je kunt vooraf ook met iDeal betalen.

Direct inschrijven voor het theorie examen in Den Haag

Wil jij ook in één keer jouw theorie examen in Den Haag halen? Door middel van de eendaagse cursus van Directgeslaagd is dit mogelijk. Jij schrijft je in, wij doen de rest! Met een unieke lesmethode bereiden we jou optimaal voor. Schrijf je daarom direct in voor de cursus! Jouw theorie examen in Den Haag haal je via Directgeslaagd!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!