Theorie examen Rotterdam2019-07-17T11:56:16+00:00

Theorie examen Rotterdam

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Theorie examen Rotterdam

Jouw theorie examen in Rotterdam halen? Directgeslaagd biedt jou de unieke mogelijkheid om het examen in één dag te halen! Op locatie in Rotterdam bieden we jou een eendaagse theorie examen cursus, waarbij we je optimaal voorbereiden op het afleggen van deze allesbeslissende toets. In een paar uur stomen we jou klaar, waarbij het halen van dat mooie papiertje een eitje is! Je kunt terecht voor het halen van jouw auto-, motor– en scootertheorie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het halen van jouw theorie examen in Rotterdam in 1 dag? Lees hieronder verder, of schrijf je direct in!

Over onze theorie examen cursus in Rotterdam

Door middel van de eendaagse theorie examen cursus in Rotterdam weet je zeker dat het halen van jouw theorie een makkie is. Directgeslaagd biedt jou een unieke lesmethode, waarbij je – hoe gek het ook klinkt – in slechts 4 uur alles leert wat je moet weten voor het succesvol afronden van de toets. Als klap op de vuurpijl geven we jou unieke toegang tot diverse online lesmethodes en leerzame links, zodat je je alvast op jouw gemak kunt voorbereiden op jouw theorie examen in Rotterdam.

Theorie examen Rotterdam in 1 dag

In 1 dag jouw theorie examen in Rotterdam halen? Wij bieden je de mogelijkheid! Niet voor niets bieden we jou een 100% slagingsgarantie. Om dit te kunnen bewerkstelligen, hanteren we een vaste theorie examen cursus methode, waarover je hieronder alles te weten komt!

  • Om 6.45 in de ochtend verwachten we jou op de cursuslocatie in Rotterdam. Hier kun je alvast rustig opstarten en wakker worden onder het genot van wat te drinken, waarna de theorie examen cursus om 7.00 begint en tot 11.00 zal duren. Hierna gaan we met zijn allen naar het CBR, waar iedereen tegelijkertijd het theorie examen aflegt!
  • De locatie van onze theorie examen cursus is vlakbij het station in Rotterdam. Daarbij is er een goede aansluiting met het openbaar vervoer. Zowel van als naar de cursus en het examen kun je dus gemakkelijk het OV pakken. Alle gegevens voor de locatie ontvang je bovendien binnen 24 uur na aanmelding.
  • Direct na aanmelding/inschrijving melden wij jou bovendien aan voor het theorie examen in Rotterdam. Alle informatie die je nodig hebt, ontvang je daarbij op de examendag zelf. Ben je toch alvast nieuwsgierig, dan kun je ons altijd bellen of mailen na inschrijving.
  • Nadat je je hebt aangemeld voor de theorie examen cursus in Rotterdam, sturen wij je een aantal oefenlinks toe. Hiermee kun je je alvast een beetje voorbereiden op de examendag. Toch is dit geen noodzaak: je leert alles wat je moet weten op de examendag zelf.
  • Direct na aanmelding voor de curus kan het cursus-/examengeld voldaan worden via iDeal. De kosten voor het examen in Rotterdam bedragen €36,-. Het cursusgeld bedraagt €99,-.

Direct inschrijven voor jouw theorie examen in Rotterdam

Wil jij ook dat felbegeerde papiertje halen en de eerste stap zetten naar jouw auto-, motor- of brommer rijbewijs? Schrijf je dan direct in voor het theorie examen in Rotterdam via Directgeslaagd. In slechts een ochtend bereiden we jou optimaal voor op de toets, waarbij slagen voor het examen slechts een formaliteit is. Meld je dan ook direct aan en schrijf je in voor de theorie examen cursus in Rotterdam van Directgeslaagd!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!