Theorie examen Zwolle2019-07-17T11:54:52+00:00

Theorie examen Zwolle

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Theorie examen Zwolle

Jouw theorie examen in Zwolle halen? Dit doe je via Directgeslaagd! Door middel van een eendaagse cursus en uniek lesmateriaal, weet je zeker dat je dit belangrijke examen in één keer haalt. In slechts een paar uur stomen we jou klaar, waardoor het halen van jouw theorie examen een kwestie van tijd is. De cursus is daarbij geschikt voor zowel auto als motor en brommer. Schrijf je direct in voor jouw theorie examen in Zwolle, of lees hieronder verder!

Over de theorie examen cursus in Zwolle

Wanneer jij de eendaagse theorie examen cursus in Zwolle volgt bij Directgeslaagd, weet je zeker dat je jouw examen met gemak zult halen. Door onze unieke lesmethode bereiden we jou optimaal voor op jouw examen, waarbij je voorbereid bent op het halen van het theorie examen voor zowel auto als motor en bromfiets. Behalve de lesmethode sturen we jou na inschrijving ook alvast diverse leerzame links en andere hulpmiddelen op, zodat je je op eigen tempo in kunt lezen en kunt voorbereiden op de examendag.

Hoe haal ik in één dag mijn theorie examen in Zwolle?

Directgeslaagd zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je jouw theorie examen in Zwolle in één keer haalt. Om ervoor te zorgen dat jij gegarandeerd zult slagen, werken we volgens een vaste methode, waarover je hieronder meer kunt lezen:

  • Om 6.45 op de examendag verwachten we jou op onze locatie in Zwolle. De cursus duurt vervolgens van 7.00 tot 11.00, waarna we gezamenlijk naar het CBR zullen vertrekken met de andere cursisten.
  • Iedere cursuslocatie van Directgeslaagd is vlakbij het station. Ook de locatie in Zwolle. Daarbij liggen alle locaties op de route van het plaatselijk openbaar vervoer.
  • Alle gegevens voor de cursuslocatie ontvang je binnen 24 uur na aanmelding.
  • Direct na inschrijving melden wij jou aan voor het theorie examen op de door jou gekozen cursusdag. Op de dag zelf leggen we je het hele proces uit. Wil je toch alvast meer weten, dan kun je ons altijd mailen of bellen.
  • Direct nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Hiermee kun je je alvast verdiepen in de theorie voor jouw examen in Zwolle. Toch is dit geen noodzaak; op de cursusdag zelf leer je alles wat je moet weten. Toch kan het zeker geen kwaad!
  • De kosten voor zowel de cursus als het theorie examen in Zwolle (€99,- + €36,-) kunnen op de dag zelf worden voldaan, maar je kunt van tevoren ook al via iDeal betalen.

Direct inschrijven voor het theorie examen in Zwolle

Vandaag nog kun jij de eerste stap zetten naar het halen van jouw theorie examen in Zwolle. Door de unieke lesmethode van Directgeslaagd weet je zeker dat je optimaal voorbereid aan het examen begint. Meld je dan ook direct aan voor onze eendaagse theorie cursus en haal jouw motor-, auto- of bromfiets theorie examen in Zwolle via Directgeslaagd!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!