Theorie examen2020-03-17T17:06:49+00:00

Theorie examen

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Theorie examen

Jouw theorie examen haal je bij Scootermotortheorie! Via een unieke eendaagse lesmethode word jij in een paar uur klaargestoomd voor het theorie examen voor zowel auto als voor scooter en motor. Hierdoor hoef je niet dagenlang in de boeken te duiken, maar beschik je in een ochtend over voldoende kennis om gegarandeerd met vlag en wimpel voor jouw theorie examen te slagen. Meer weten over de theorie examen cursus in één dag? Lees hieronder verder, of meld je direct aan!

Scootermotortheorie biedt een theorie examen cursus door heel Nederland, met cursuslocaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zwolle én Groningen!  

Over de theorie examen cursus

Scootermotortheorie biedt meerdere cursussen om het theorie examen succesvol te kunnen volbrengen. Zo bereiden wij jou voor op het examen voor motor, auto én brommer! Daarbij bieden we je diverse (online) lesboeken, waardoor je je alvast kunt voorbereiden op de stof. Wil jij je direct inschrijven voor onze voorbereidende cursus op het theorie examen? Bekijk direct hierboven wanneer de eerstvolgende beschikbare examendatum voor jou is!

Over de CBR examen!

Sinds 1 augustus 2019 heeft cbr het annuleren van examens afgeschaft. Indien je examen is geboekt kan deze niet meer geannuleerd worden.

In één dag het theorie examen halen

Bij Scootermotortheorie doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw theorie examen in één dag hebt gehaald. Om dit te doen, werken we volgens een vaste methode, welke je hieronder kunt lezen!

  • Ter voorbereiding op de theorie examen cursus verwachten we je s ‘ochtends om 6.45 op locatie. De cursus begint vervolgens om 7.00 en zal tot 12.00 duren. Hierna vertrekken we gezamenlijk naar het CBR om het examen af te leggen.
  • De cursus ter voorbereiding op het examen is altijd dichtbij het station. Daarbij kun je ieder van onze 5 cursuslocaties bereiken door middel van het openbaar vervoer. Je zal alle gegevens over de cursuslocatie binnen 24 uur na aanmelding van ons ontvangen.
  • Direct nadat je je hebt ingeschreven bij Scootermotortheorie, melden wij jou aan en reserveren we het theorie examen voor je. Je ontvangt alle benodigde informatie over het examen bovendien op de cursusdag zelf. Toch kan het zijn dat je de gegevens alvast in wilt zien. In dit geval hoef je ons alleen maar te bellen of even een mailtje te sturen.
  • Na aanmelding voor de theorie examen bij cbr kan de examen niet meer geannuleerd worden.
  • Het betalen van het examengeld nemen wij volledig voor je uit handen. Je betaalt de cursus en het examen in één keer, waarbij wij de rest voor je regelen. Zo betaal je €99,- voor de eendaagse cursus en €36,- voor het theorie examen (gecombineerd €135,-). Direct na aanmelding krijg je van ons een mail, waarbij je kunt kiezen om vooraf via iDeal te betalen, of op de cursusdag zelf contant te betalen.

Direct inschrijven voor jouw theorie examen

Wil jij ook direct jouw theorie examenvoor auto, motor of scooter halen? Schrijf je dan direct in bij Scootermotortheorie. In onze eendaagse cursus word jij klaargestoomd voor het examen, waarna we direct vertrekken naar het CBR. Selecteer jouw examendag en gewenste locatie. We zien je snel!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!