Theoriecursus Amsterdam2019-07-17T12:10:23+00:00

Auto of motor theoriecursus in Amsterdam

Home » Theoriecursus Amsterdam

Theorie Amsterdam in één dag! 

Wil jij je theorie voor auto, motor of brommer in 1 dag halen in Amsterdam? Dat kan dankzij de theoriecursus Amsterdam van Directgeslaagd! Wij helpen je door middel van een klassikale maar persoonlijke les alles wat belangrijk is. Onze lesmethode voor de theoriecursus is tot stand gekomen uit al onze ervaring. Kijk op deze pagina wanneer er nog plek is voor de theoriecursus Amsterdam en schrijf je snel in.

Auto theoriecursus Amsterdam

Een van onze meest bezochte cursussen is de auto theoriecursus in Amsterdam. Tijdens de auto cursus krijg je les volgens de lesmethode die wij bij Directgeslaagd hebben ontwikkeld. Door jarenlange ervaring weten wij precies waar het CBR zijn examens opricht. Tijdens de auto theoriecursus behandelen we de basis en gaan we dieper in op de punten waar het examen op gericht is. Snap je iets nog niet helemaal dan leggen we dit graag nog een keer of anders uit zodat je het wel snapt. Ons doel is dat iedereen in een keer slaagt. Kom jij graag goed voorbereid aan op de cursus dan kan je bij ons ook lesboeken aanschaffen. Deze lesboeken kan je dan al doornemen voordat je naar de cursus komt. Dit zal er voor zorgen dat je uiteindelijk met meer zelfvertrouwen het examen maakt.

Motor theoriecursus Amsterdam

Naast de auto cursus kan je ook terecht voor de motor theoriecursus in Amsterdam. Je hebt je motor theorie nodig om met praktijklessen te beginnen als je nog geen autorijbewijs hebt. Als je wel een autorijbewijs hebt dan moet je alsnog de motor theorie halen, dit kan je zo snel mogelijk doen door middel van een motor cursus, maar je kan daarvoor wel al beginnen met praktijklessen. De motor theorie is nog makkelijker als je al een rijbewijs hebt. Je hebt hier namelijk al een theorie examen voor moeten doen en je hebt al ervaring op de weg. Wil je zeker weten dat je slaagt voor je theorie examen? Schrijf je dan nu in bij Directgeslaagd en sluit je aan bij de vele anderen die je voorgingen en in een keer slaagden. Naast de lesboeken voor de auto theorie, hebben we deze natuurlijk ook voor de motor theoriecursus. Door deze boeken aan te schaffen kan je de theorie alvast doornemen voordat je naar de cursus komt. Dit zal helpen om de kennis tijdens de cursus eerder te begrijpen.

Bekijk meer

Verschillende theoriecursussen Amsterdam

Je kan in Amsterdam dus terecht voor verschillende theoriecursussen. Of je nou gaat voor de auto of de motor cursus, wij hebben altijd een 100% slagingsgarantie. Naast de auto en de motor hebben we ook nog de scooter cursus. Ook hiermee haal je in een dag gegarandeerd je theorie examen. Voor al deze theoriecursussen beschikken wij ook over de lesboeken. Deze kan je bij ons aanschaffen en al doornemen voordat je naar een cursus komt. Hierdoor zal je de theorie nog sneller opnemen en zelfverzekerder het examen maken. Wil jij een theoriecursus in Amsterdam volgen? Schrijf je dan snel in, want vol = vol.

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!