Theoriecursus Amsterdam2022-04-01T14:20:22+00:00

Theoriecursus in Amsterdam voor auto, scooter of motor

Home » Theoriecursus Amsterdam

Theoriecursus Amsterdam

Wil jij jouw theorie examen in een dag halen in Amsterdam? Dan zit je bij Scootermotortheorie goed! Tijdens onze unieke theorie dagcursus word je optimaal voorbereid op het afleggen van het theorie examen in Amsterdam. In slecht een paar uur word jij klaargestoomd, zodat het halen van dat felbegeerde papiertje slechts een formaliteit is. Scootermotortheorie biedt een theorie examen cursus voor zowel auto als voor motor en scooter. Meer weten over de mogelijkheden en over jouw theorie examen in een dag halen in Amsterdam? Schrijf je direct in! Lees hieronder anders nog even verder voor meer informatie!

Auto, motor en scooter theoriecursus Amsterdam

Bij Scootermotortheorie kun je een auto theoriecursus, motor theoriecursus of scooter theoriecursus doen in Amsterdam. Je kunt kiezen voor de theorie cursus alleen, of voor een pakket van de theoriecursus met meteen daar achteraan een examen. De kosten hiervoor bedragen voor de theoriecursus zelf €100,-. Voor de theoriecursus met het theorie examen in Amsterdam samen kost dit €150,-. Voor een kostenoverzicht kun je de daarvoor bestemde pagina nog even bekijken.

De examens verschillen een beetje van elkaar. Het motor theorie examen komt op hetzelfde neer als het scooter theorie examen. Beide bestaat namelijk uit 50 vragen waarvan je er maximaal 6 fout mag hebben. Een auto theorie examen is daarentegen wel anders. Deze bestaat namelijk uit drie onderdelen; gevaarherkenning, kennis en inzicht. Hierbij zijn de onderdelen van kennis en inzicht beide streng. Bij inzicht mag je van de 28 vragen namelijk maar 3 fout hebben en in het kennis onderdeel van de 12 maar 2. Het onderdeel gevaarherkenning is wat minder streng. Hier mag je van de 25 vragen maarliefst 12 fout hebben. Onze auto theorie cursus, motor theoriecursus en scooter theoriecursus in Amsterdam zullen je volledig voorbereid op alle drie de theorie examens! 

Over de theorie cursus Amsterdam 

Met de theorie dagcursus in Amsterdam weet je zeker dat je met vlag en wimpel zult slagen voor jouw theorie examen! Scootermotortheorie bereidt jou door middel van een unieke methode in slechts enkele stappen voor op het examen. Zowel voor auto als voor motor en scooter! We bieden daarbij diverse (online) lesboeken en leerzame links, zodat je je alvast rustig kunt voorbereiden op de theorie examen dag. Toch is dit geen noodzaak! We leren jou tijdens de theoriecursus in Amsterdam namelijk alles wat je moet weten voor het theorie examen. Bij ons heb je dan ook 100% slagingsgarantie! Schrijf je dus nu snel in of neem contact met ons op! Onze andere locaties zijn in Den Haag, Rotterdam en Zwolle.

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door de CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Hoe haal ik in één dag mijn theorie examen in Amsterdam

Scootermotortheorie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw theorie examen in Amsterdam in één dag haalt. We bieden je dan ook niet voor niets een 100% slagingsgarantie. Om dit te kunnen bewerkstelligen, werken we volgens een vaste methode, die je hieronder kunt lezen!

Inschrijven voor het theorie examen in Amsterdam

Wil jij ook direct jouw theorie examen in Amsterdam halen? Het is mogelijk via Scootermotortheorie. In slechts een paar uur bereiden we jou optimaal voor op jouw examen. Waarbij slagen slechts een formaliteit is. Meld je daarom direct aan en schrijf je in voor onze theorie examen cursus in Amsterdam!

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!