Theoriecursus Arnhem2019-07-17T12:13:31+00:00

Auto of motor theoriecursus in Arnhem

Home » Theoriecursus Arnhem

Wanneer je snel je auto of motor theorie wilt halen zal je hier erg hard voor moeten leren. Wij bij Directgeslaagd weten dat dit niet voor iedereen weggelegd is. Sommige leerstof onthoud je simpelweg niet door er een boek over te lezen en deze te bestuderen. Wij zijn ervan overtuigd dat het leren makkelijker wordt op het moment dat het op een betere manier uitgelegd wordt.

Hoe kan Directgeslaagd jou kunnen helpen? Met onze eendaagse auto theoriecursus! Binnen enkel 1 dag zal je de gehele inhoud van het theorie examen leren. Onze groepscursus is speciaal gericht op het behalen van het CBR examen. Gedurende één dag lang zullen wij je extra uitleg geven over de punten die bij het CBR voor zullen komen. Lukt het jou niet of begrijp je het gewoon niet? Geen zorgen juist aan de punten die niet bij je blijven hangen zullen wij extra aandacht besteden.

Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts vanaf 98,75 euro (excl. € 31,25 examengeld). Voor de motor theoriecursussen hanteren wij eventuele last minut toeslag. De cursussen worden gegeven in Groningen, onze locatie ligt op loopafstand van het centrum van Groningen. Ook zijn wij uiteraard goed te bereiken met het OV!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!