Theoriecursus Arnhem2022-01-24T15:30:25+00:00

Theoriecursus in Arnhem voor auto, scooter of motor

Home » Theoriecursus Arnhem

Theoriecursus Arnhem

Wanneer je snel je auto of motor theorie wilt halen zal je hier erg hard voor moeten leren. Wij van Scootermotortheorie weten dat dit niet voor iedereen weggelegd is. Sommige leerstof onthoud je niet door er simpelweg een boek over te lezen en deze te bestuderen. Wij zijn ervan overtuigd dat het leren makkelijker wordt op het moment dat het op een betere manier uitgelegd wordt. Meld je dus direct aan voor onze theoriecursus! Onze dichtstbijzijnde locaties zijn Zwolle en Rotterdam. Deze locaties zijn beide makkelijk te bereiken met het OV!

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door de CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Hoe wij jou kunnen helpen? Dat doen wij met onze eendaagse auto theoriecursus! Binnen 1 dag weet jij hoe het theorie examen eruit ziet. Onze groepscursus is volledig gericht op het behalen van het CBR examen. Je zal tijdens de theoriecursus Arnhem ook oefenvragen krijgen die hierop gericht zijn. In één dag krijg jij uitleg over hoe het CBR examen eruit ziet. Begrijp je iets niet? Geen zorgen! Aan dit soort punten besteden wij altijd extra aandacht zodat je ze wel zal begrijpen!

Onze dagcursus kost €150. Dit is inclusief het theorie examen! De twee dichtstbijzijnde locaties waar de cursussen gegeven worden is in Zwolle en in Rotterdam. De locaties zijn beide goed te bereiken met het OV!

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!