Theoriecursus Breda2019-07-17T12:15:19+00:00

Auto of motor theoriecursus in Breda

Home » Theoriecursus Breda

Het halen van je auto of motortheorie is natuurlijk niet voor iedereen even makkelijk. Er zijn veel mensen die hier geen zin, tijd of de aandacht voor kunnen opbrengen om dagenlang uit theorieboeken te leren. Dit begrijpen wij natuurlijk als geen ander, want je hebt wel wat beters te doen. Ben jij zo’n persoon? Geloof ons maar, je bent niet de enige! Wij zullen je helpen om binnen 1 dag je theorie-examen te behalen! Het leren voor het theorie-examen hoeft helemaal niet zo’n verschrikkelijke opgave te zijn, het is een kwestie van het op een goede manier uitgelegd krijgen van de lesstof.

Hoe wij jou gaan helpen? Met onze eendaagse auto theoriecursus en motor theoriecursus in Breda! Je leert de theoriestof én slaagt voor het examen in 1 dag, dat kunnen wij je garanderen! Onze theoriecursus is namelijk speciaal gericht op het CBR examen. Wij geven je een dag lang persoonlijk theorieles en gaan daarbij specifiek in op de punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en jij bepaalt het tempo. Begrijp je een bepaald onderdeel niet? Geen probleem! We zullen extra aandacht besteden aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt en zullen je pas naar het examen laten gaan wanneer we er zeker van zijn dat jij alles goed hebt onthouden!

De kosten van onze dagcursus zijn tijdelijk geen 169 euro maar vanaf slechts 99,- euro (excl. € 36,- examengeld) en wordt gegeven in Breda. Dus woon je in of nabij Breda, of in een andere stad in Noord-Brabant en heb je moeite met het leren van je theorie of heb je simpelweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze theoriecursus in Breda!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!