Theoriecursus Breda2022-01-24T15:34:55+00:00

THEORIECURSUS IN BREDA VOOR AUTO, SCOOTER OF MOTOR

Home » Theoriecursus Breda

Theoriecursus Breda

Neem nu een dagcursus bij Scootermotortheorie! De kosten van onze dagcursus zijn €150,-. Dit is inclusief theorie examen en wordt gegeven in de buurt van Breda. Dus woon je in of nabij Breda, of in een andere stad in Noord-Brabant en heb je moeite met het leren van je theorie of heb je simpelweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze theoriecursus in de buurt van Breda! Onze dichtstbijzijnde locatie is in Rotterdam. Dit is makkelijk met het OV te bereiken!

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door de CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Wij helpen jou graag met onze eendaagse auto theorie cursus, scooter theorie cursus of motor theorie cursus! Je zal gegarandeerd in een dag de theoriestof leren én slagen voor het examen! Wij richten ons in de theorie cursus namelijk op het CBR examen. Een dag lang krijg jij persoonlijk theorieles. Daarbij gaan we specifiek in op de verschillende punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Jij bepaalt het tempo daarnaast. Begrijp je een onderdeel niet? Dan is dat geen probleem! We besteden namelijk altijd extra aandacht aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt of beheerst. We laten je dus pas naar het examen gaan wanneer wij ervan overtuigd zijn dat jij de theorie goed beheerst!

De dagcursus kost €150. Dit is inclusief theorie examen bij het CBR! De cursussen worden gegeven in Rotterdam. Deze locatie is het dichtste in de buurt van Breda. Heb jij dus moeite met de theorie of heb je gewoonweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze theoriecursus Breda!

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!