Theoriecursus Den Haag2022-04-01T14:26:03+00:00

Theoriecursus in Den Haag voor auto, scooter of motor

Home » Theoriecursus Den Haag

Theoriecursus Den Haag

Wil jij een theoriecursus in Den Haag volgen? Direct Geslaagd biedt jou de mogelijkheid om dit in één dag te doen! Met onze unieke eendaagse theorie cursus in Den Haag bereiden we jou maximaal voor op het examen. Je wordt in slechts 4 uurtjes 100% klaargestoomd voor het succesvol afleggen van jouw theorie examen! Naast de theorie voor je autorijbewijs, kun je ook je theorie voor je motorrijbewijs en je theorie voor je scooter rijbewijs in 1 dag halen in Den Haag. Bij ons heb je een garantie op succes. Schrijf je hieronder dan ook direct in voor jouw theorie cursus in Den Haag. Lees hieronder anders nog even verder!

Auto, motor en scooter theoriecursus Den Haag

Bij ons kun je met een auto theoriecursus, scooter theorie cursus of motor theorie cursus je rijbewijs in 1 dag in Den Haag halen. De theorie examens voor het motor en scooter rijbewijs lijken heel erg op elkaar. Beiden examens bestaan uit 50 vragen waarvan je er 44 goed moet hebben. Je mag dus maar 6 vragen fout beantwoorden. Het examen voor je autotheorie is daarentegen wel heel anders. Dit examen bestaat namelijk niet simpelweg uit een hoeveelheid vragen waarvan je er maar een paar fout mag hebben. Dit examen is opgedeeld in 3 specifieke onderdelen. Namelijk inzicht, kennis en gevaarherkenning. De onderdelen kennis en inzicht zijn streng. Zeker vergeleken met het onderdeel van gevaarherkenning. Het onderdeel van gevaarherkenning bestaat namelijk uit 25 vragen waarvan je er 12 fout mag hebben. Dit is min of meer de helft! Bij de onderdelen kennis en inzicht kan je aan de andere kant amper fouten maken. Bij kennis zijn namelijk 12 vragen waar je er maar 2 fout van mag hebben. Bij inzicht zijn dit er 28 waar je er maar 3 fout van mag hebben. Jij zal deze examens met onze theorie cursus in Den Haag gegarandeerd halen! Bekijk onze tarievenpagina voor een duidelijk kostenoverzicht.

Meld je direct aan voor onze theoriecursus Den Haag

Jouw theorie examen in 1 dag halen, doe je bij Scootermotortheorie! Met onze theoriecursus in Den Haag weet je zeker dat jij het examen met twee vingers in je neus zult halen. Door middel van een unieke methode kunnen we jou in slechts enkele stappen optimaal voorbereiden op het examen. Je kunt je theorie examen voor zowel je autorijbewijs, motorrijbewijs en scooter rijbewijs in 1 dag halen in Den Haag! Daarnaast bieden wij jou meer! Je beschikt met onze cursus over uitgebreid online lesmateriaal en talloze leerzame links. Hier kun je ook vóór de dag van de cursus al gebruik van maken. Dit is niet per se nodig. Je hebt hier 100% slagingsgarantie! Jouw theorie examen haal je met onze theoriecursus in Den Haag. Meld je dus direct aan voor een van onze cursussen!

Onze andere locaties zijn in AmsterdamRotterdam en Zwolle.

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor een examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door het CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Hoe haal ik in één dag mijn theorie examen in Den Haag

Scootermotortheorie zal ervoor zorgen dat jij jouw theorie examen in Den Haag in één keer haalt. Wij zijn overtuigd van onze unieke lesmethode; niet voor niets bieden we jou een 100% slagingsgarantie. Je betaalt voor het halen van het examen. Mocht je door zenuwen toch niet in één keer slagen, dan kun je kosteloos de cursus nog een keer volgen, zodat je alsnog jouw theorie examen in Den Haag haalt. Lees hieronder de inhoud van de cursus:

Direct inschrijven voor het theorie examen in Den Haag

Wil jij ook in één keer jouw theorie examen in Den Haag halen? Door middel van de eendaagse cursus van Scootermotortheorie is dit mogelijk. Jij schrijft je in, wij doen de rest! Met een unieke lesmethode bereiden we jou optimaal voor. Schrijf je daarom direct in voor de cursus! Jouw theorie examen in Den Haag haal je via Scootermotortheorie !

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!