Theoriecursus Groningen2019-07-17T12:18:36+00:00

Auto of motor theoriecursus in Groningen

Home » Theoriecursus Groningen

Jouw theoriecursus in Groningen volg je bij Direct Geslaagd! Je theorie-examen behalen is helaas niet altijd even makkelijk. Het studeren voor het theorie-examen vergt veel tijd, die je natuurlijk niet altijd hebt. Gelukkig hebben wij hier dé oplossing voor! Directgeslaagd kan je helpen om in 1 dag je theorie examen te behalen! Het studeren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk, snel en doelgericht is. Door middel van een eendaagse theoriecursus in Groningen (op locatie) word jij klaargestoomd! Lees hieronder verder over de mogelijkheden!

Hoe kan Directgeslaagd jou helpen? Met onze eendaagse auto theoriecursus, of motor theoriecursus! Binnen enkel 1 dag zal je de gehele inhoud van het theorie examen leren. Onze groepscursus is speciaal gericht op het behalen van het CBR examen. Gedurende één dag lang zullen wij je extra uitleg geven over de punten die bij het CBR voor zullen komen. Lukt het jou niet of begrijp je het gewoon niet? Geen zorgen juist aan de punten die niet bij je blijven hangen zullen wij extra aandacht besteden.

Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts vanaf 99 euro (excl. € 36,- examengeld). Voor de motor theoriecursussen hanteren wij eventuele last minut toeslag. De cursussen worden gegeven in Groningen. Onze cursuslocatie ligt op loopafstand van het centrum van Groningen. Ook zijn wij uiteraard goed te bereiken met het OV!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!