Theoriecursus Groningen2022-01-24T15:38:36+00:00

THEORIECURSUS IN GRONINGEN VOOR AUTO, SCOOTER OF MOTOR

Home » Theoriecursus Groningen

Theoriecursus Groningen

Jouw theoriecursus in Groningen volg je bij Scootermotortheorie! Je theorie examen behalen is helaas niet altijd even makkelijk. Het studeren voor het theorie examen vergt veel tijd, die je natuurlijk niet altijd hebt. Gelukkig hebben wij hier dé oplossing voor! Scootermotortheorie kan je helpen om in 1 dag je theorie examen te behalen! Het studeren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk, snel en doelgericht is. Door middel van een eendaagse theoriecursus word jij klaargestoomd voor het examen! Onze dichtstbijzijnde locatie om de cursus te volgen is Zwolle.

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door de CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Hoe kan Directgeslaagd jou helpen? Met onze eendaagse auto theorie cursus, scooter theorie cursus of motor theorie cursus! Binnen enkel 1 dag zal je de gehele inhoud van het theorie examen leren. Onze groepscursus is speciaal gericht op het behalen van het CBR examen. Gedurende één dag lang zullen wij je extra uitleg geven over de punten die bij het CBR voor zullen komen. Lukt het jou niet of begrijp je het gewoon niet? Geen zorgen juist aan de punten die niet bij je blijven hangen zullen wij extra aandacht besteden.

Onze dagcursus kost €150,-. Het theorie examen is hierbij inbegrepen. De cursussen worden gegeven in Zwolle. Dit is onze dichtstbijzijnde locatie vanaf Groningen. Wijkcentrum SIO in Zwolle is makkelijk te bereiken met het OV.

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!