Theoriecursus Maastricht2022-01-24T15:42:32+00:00

THEORIECURSUS MAASTRICHT VOOR AUTO, SCOOTER OF MOTOR

Home » Theoriecursus Maastricht

Theoriecursus Maastricht

Heb je het niet zo makkelijk om je auto, scooter of motor theorie te halen? Heb je geen zin, tijd of de aandacht om dagenlang theorieboeken te leren? Begrijpelijk, want je hebt wel wat beters te doen! Ben jij zo iemand? Dan ben je niet de enige! Wij kunnen je helpen om in 1 dag je theorie examen te halen! Het leren voor het theorie examen hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk is en je de juiste dingen leert. Onze dichtstbijzijnde locatie is in Rotterdam.

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door de CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Hoe wij jou kunnen helpen? Met onze eendaagse auto theorie cursus, scooter theorie cursus of motor theorie cursus! Je leert de theoriestof én slaagt voor het examen in 1 dag, gegarandeerd! Onze groepscursus is namelijk speciaal gericht op het CBR examen. Jij krijgt een dag lang persoonlijk theorieles en gaan daarbij specifiek in op de punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en jij bepaalt het tempo. Begrijp je een bepaald onderdeel niet? Geen probleem! We besteden extra aandacht aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt en laten je pas naar het examen gaan wanneer we er zeker van zijn dat jij alles goed weet!

De kosten van de dagcursus zijn €150,- inclusief het theorie examen bij het CBR. De cursussen worden gegeven in Rotterdam. Dit is een van onze vier locaties en is de dichtstbijzijnde. Heb je nu dus moeite met de theorie of heb je gewoonweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze theoriecursus Maastricht!

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!