Theoriecursus Maastricht2019-07-17T12:19:13+00:00

Auto of motor theoriecursus in Maastricht

Home » Theoriecursus Maastricht

Heb je het niet zo makkelijk om je auto of motor theorie te halen? Of heb je geen zin, tijd of de aandacht om dagenlang theorieboeken te leren? Begrijpelijk, want je hebt wel wat beters te doen. Ben jij zo iemand? Dan ben je niet de enige! Wij kunnen je helpen om in 1 dag je theorie examen te halen! Het leren voor het theorie examen hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk is en je de juiste dingen leert.

Hoe wij jou kunnen helpen? Met onze eendaagse auto theoriecursus of motor theoriecursus! Je leert de theoriestof én slaagt voor het examen in 1 dag, gegarandeerd! Onze groepscursus is namelijk speciaal gericht op het CBR examen. Wij geven je een dag lang persoonlijk theorieles en gaan daarbij specifiek in op de punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en jij bepaalt het tempo. Begrijp je een bepaald onderdeel niet? Geen probleem! We besteden extra aandacht aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt en laten je pas naar het examen gaan wanneer we er zeker van zijn dat jij alles goed weet!

Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts vanaf 98,75 euro (excl. € 31,25 examengeld). Voor de motor theoriecursussen hanteren wij eventuele last minut toeslag. De cursussen worden gegeven in Maastricht. Woon je in of rond Maastricht, of in een andere stad in Limburg en heb je moeite met de theorie of heb je gewoonweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze cursus in Maastricht!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!