Theoriecursus in Rotterdam voor auto, scooter of motor

Alle
cursussen voor

€150,-

4,1

4.1/5

70 reviews

THEORIE CURSUS ROTTERDAM

Wil jij jouw theorie examen in Rotterdam halen? Scootermotortheorie biedt jou de unieke mogelijkheid om met onze theorie cursus het examen in één dag te halen in Rotterdam! Wij bereiden jou optimaal voor op het afleggen van deze allesbeslissende toets. In maar een paar uur stomen we jou klaar, waarbij het halen van dat mooie papiertje een eitje is! Je kunt bij ons terecht voor een dagcursus theorie automotor theoriecursus en scooter theorie cursus in Rotterdam. Ben jij nu benieuwd naar de mogelijkheden om jouw theorie examen in 1 dag in Rotterdam te halen? Lees hieronder dan verder voor meer informatie of neem contact met ons op. Als jij nu al zeker bent dat jij voor onze theorie cursus in Rotterdam wilt gaan. Schrijf je dan direct in!

AUTO, MOTOR EN SCOOTER THEORIECURSUS ROTTERDAM

Je kan bij ons een auto theorie cursus, scooter theorie cursus of motor theoriecursus in Rotterdam nemen. De scooter- en motor theorie examens lijken in principe op elkaar. Ze hebben allebei 50 vragen waarvan je er maar 6 fout mag hebben. Dat betekent dat je er in totaal minstens 44 goed moet hebben om te kunnen slagen. Je auto theorie examen is wel heel anders. Deze is namelijk opgedeeld in drie onderdelen; kennis, inzicht en gevaarherkenning. Hiervan zijn de onderdelen kennis en inzicht relatief streng. Je kan namelijk niet veel fouten maken. De hoeveelheid fouten zijn bij kennis namelijk maar 2 van de 12 en bij inzicht maar 3 van de 28. Het onderdeel gevaarherkenning is daarentegen een stuk minder streng. Hier zijn namelijk 25 vragen waarvan je er 12 fout mag hebben. Dat is ongeveer de helft! Hoedanook zal jij gegarandeerd jouw examen halen met onze theorie cursus in Rotterdam! Bekijk onze tarievenpagina om een duidelijk overzicht te krijgen van de kosten.

StarEye
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
cool
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie

ONZE THEORIE CURSUS ROTTERDAM

Met onze theoriecursus in 1 dag in Rotterdam kun je er volledig op rekenen dat jij jouw theorie examen zal halen! Scootermotortheorie biedt jou een unieke lesmethode. Hierbij leer je, hoe gek het ook klinkt, in slechts 4 uur alles wat je moet weten om jouw theorie examen te halen. Als klap op de vuurpijl geven we jou unieke toegang tot diverse online lesmethodes en leerzame links, zodat je je alvast op jouw gemak kunt voorbereiden op jouw theorie examen in Rotterdam. Nogmaals, dit is niet noodzakelijk! In de 4 uur dat je de cursus volgt zal je alles al weten wat je moet weten. Een beetje voorbereiding kan uiteraard geen kwaad. Bij ons heb je dan ook 100% slagingsgarantie! Schrijf je dus snel in om een dag in te plannen om de cursus te volgen en het examen af te ronden!

Onze andere locaties zijn in AmsterdamDen Haag en Zwolle.

THEORIE EXAMEN ROTTERDAM IN 1 DAG

In 1 dag jouw theorie examen in Rotterdam halen? Wij bieden je de mogelijkheid! Niet voor niets bieden we jou een 100% slagingsgarantie. Om dit te kunnen bewerkstelligen, hanteren we een vaste theorie examen cursus methode, waarover je hieronder alles te weten komt!

Scootermotortheorie: theoriecursus auto, motor en brommer

0 %
Slaginsgarantie
0 +
Jaren ervaring
0 +
Geslaagden

Onze werkwijze

Werkwijze SMT

Deze kanjers gingen jou allemaal voor!

Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
party
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Smiley
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Scooter Motor Theorie - in één dag theorie
Smiling

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR JOUW THEORIE EXAMEN IN ROTTERDAM

Wil jij ook dat felbegeerde papiertje halen en de eerste stap zetten naar jouw auto-, motor- of brommer rijbewijs? Schrijf je dan direct in voor het theorie examen in Rotterdam via Scootermotortheorie. In slechts een ochtend bereiden we jou optimaal voor op de toets, waarbij slagen voor het examen slechts een formaliteit is. Meld je dan ook direct aan en schrijf je in voor de theorie examen cursus in Rotterdam van Scootermotortheorie!

Wat anderen zeggen

Je slaagt

Michel

5/5

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

BadgeSMT

Francis

5/5

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!

BadgeSMT

Theorie examen niet behaald en je wil hem herkansen?

Heb je jouw auto theoriecursus, motor theoriecursus of scooter theoriecursus niet behaald? Je kunt het examen herkansen voor €90,- bij het CBR. De cursus herkansing is kosteloos. Je kan de cursussen volgen totdat je jouw theorie examen behaald hebt.

De les begint rond 06:45 tot 11:00 uur. Direct aansluiting aan examen.

Sinds 1 augustus 2019 is dit door cbr afgeschaft. Geboekte examens kunnen niet geannuleerd worden.
Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefen links. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.
Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Haal je theorie morgen al!

Contactgegevens

Beschikbaarheid

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
gesloten
gesloten

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.