Theoriecursus Rotterdam2022-04-01T14:33:17+00:00

Theoriecursus in Rotterdam voor auto, scooter of motor

Home » Theoriecursus Rotterdam

Theorie cursus Rotterdam

Wil jij jouw theorie examen in Rotterdam halen? Scootermotortheorie biedt jou de unieke mogelijkheid om met onze theorie cursus het examen in één dag te halen in Rotterdam! Wij bereiden jou optimaal voor op het afleggen van deze allesbeslissende toets. In maar een paar uur stomen we jou klaar, waarbij het halen van dat mooie papiertje een eitje is! Je kunt bij ons terecht voor een dagcursus theorie auto, motor theoriecursus en scooter theorie cursus in Rotterdam. Ben jij nu benieuwd naar de mogelijkheden om jouw theorie examen in 1 dag in Rotterdam te halen? Lees hieronder dan verder voor meer informatie of neem contact met ons op. Als jij nu al zeker bent dat jij voor onze theorie cursus in Rotterdam wilt gaan. Schrijf je dan direct in!

Auto, motor en scooter theoriecursus Rotterdam

Je kan bij ons een auto theorie cursus, scooter theorie cursus of motor theoriecursus in Rotterdam nemen. De scooter- en motor theorie examens lijken in principe op elkaar. Ze hebben allebei 50 vragen waarvan je er maar 6 fout mag hebben. Dat betekent dat je er in totaal minstens 44 goed moet hebben om te kunnen slagen. Je auto theorie examen is wel heel anders. Deze is namelijk opgedeeld in drie onderdelen; kennis, inzicht en gevaarherkenning. Hiervan zijn de onderdelen kennis en inzicht relatief streng. Je kan namelijk niet veel fouten maken. De hoeveelheid fouten zijn bij kennis namelijk maar 2 van de 12 en bij inzicht maar 3 van de 28. Het onderdeel gevaarherkenning is daarentegen een stuk minder streng. Hier zijn namelijk 25 vragen waarvan je er 12 fout mag hebben. Dat is ongeveer de helft! Hoedanook zal jij gegarandeerd jouw examen halen met onze theorie cursus in Rotterdam! Bekijk onze tarievenpagina om een duidelijk overzicht te krijgen van de kosten.

Onze theorie cursus Rotterdam 

Met onze theoriecursus in 1 dag in Rotterdam kun je er volledig op rekenen dat jij jouw theorie examen zal halen! Scootermotortheorie biedt jou een unieke lesmethode. Hierbij leer je, hoe gek het ook klinkt, in slechts 4 uur alles wat je moet weten om jouw theorie examen te halen. Als klap op de vuurpijl geven we jou unieke toegang tot diverse online lesmethodes en leerzame links, zodat je je alvast op jouw gemak kunt voorbereiden op jouw theorie examen in Rotterdam. Nogmaals, dit is niet noodzakelijk! In de 4 uur dat je de cursus volgt zal je alles al weten wat je moet weten. Een beetje voorbereiding kan uiteraard geen kwaad. Bij ons heb je dan ook 100% slagingsgarantie! Schrijf je dus snel in om een dag in te plannen om de cursus te volgen en het examen af te ronden!

Onze andere locaties zijn in Amsterdam, Den Haag en Zwolle.

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor een examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door het CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Theorie examen Rotterdam in 1 dag

In 1 dag jouw theorie examen in Rotterdam halen? Wij bieden je de mogelijkheid! Niet voor niets bieden we jou een 100% slagingsgarantie. Om dit te kunnen bewerkstelligen, hanteren we een vaste theorie examen cursus methode, waarover je hieronder alles te weten komt!

Direct inschrijven voor jouw theorie examen in Rotterdam

Wil jij ook dat felbegeerde papiertje halen en de eerste stap zetten naar jouw auto-, motor- of brommer rijbewijs? Schrijf je dan direct in voor het theorie examen in Rotterdam via Scootermotortheorie. In slechts een ochtend bereiden we jou optimaal voor op de toets, waarbij slagen voor het examen slechts een formaliteit is. Meld je dan ook direct aan en schrijf je in voor de theorie examen cursus in Rotterdam van Scootermotortheorie!

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!