Theoriecursus Utrecht2020-06-29T14:03:30+00:00

Auto of motor theoriecursus in Utrecht

Home » Theoriecursus Utrecht

Voor veel mensen is het halen van het theorie-examen niet vanzelfsprekend. En niet iedereen heeft er zin in, tijd voor of de aandacht om dagenlang theorieboeken te leren. Begrijpelijk, want je hebt misschien nog wel wat anders te doen. Ben jij zo iemand? Geloof ons jij bent niet de enige! Wij zullen je helpen om binnen 1 dag je theorie-examen te halen. Het examen is namelijk niet zo heel erg moeilijk, met een goede voorbereiding kom ook jij er gemakkelijk doorheen.

Bekijk hoe wij jou kunnen helpen met onze auto theoriecursus of motor theoriecursus! Je leert de theoriestof én slaagt voor het examen in 1 dag, gegarandeerd! Wij baseren onze groepscursus op het CBR examen. Wij geven je een dag lang persoonlijk theorieles en gaan daarbij specifiek in op de punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en jij bepaalt het tempo. Moeite met een bepaald onderdeel? Maak je geen zorgen! Wij besteden extra aandacht aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt en laten je pas naar het examen gaan wanneer we er zeker van zijn dat jij alles goed weet!

Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar vanaf slechts 99,- euro (excl. € 36,- examengeld) en wordt gegeven in Utrecht. Onze locatie in Utrecht ligt op loopafstand van busstation Utrecht, Nebraskadreef. Woon jij in Utrecht of in de omgeving, of in een andere stad in Zuid-Holland en heb je moeite met het leren voor je theorie-examen. En heb je geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze theoriecursus in Utrecht!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!