Theoriecursus Utrecht2022-01-25T12:44:32+00:00

THEORIECURSUS IN UTRECHT VOOR AUTO, SCOOTER OF MOTOR

Home » Theoriecursus Utrecht

Theoriecursus Utrecht

Voor veel mensen is het halen van het theorie-examen niet vanzelfsprekend. En niet iedereen heeft er zin in, tijd voor of de aandacht om dagenlang theorieboeken te leren. Begrijpelijk, want je hebt misschien nog wel wat anders te doen. Ben jij zo iemand? Geloof ons jij bent niet de enige! Wij zullen je helpen om binnen 1 dag je theorie-examen te halen. Het examen is namelijk niet zo heel erg moeilijk, met een goede voorbereiding kom ook jij er gemakkelijk doorheen.

Bekijk hoe wij jou kunnen helpen met onze auto theoriecursus, scooter theoriecursus of motor theoriecursus! Je leert de theoriestof én slaagt voor het examen in 1 dag, gegarandeerd! Wij baseren onze groepscursus op het CBR examen. Wij geven je een dag lang persoonlijk theorieles en gaan daarbij specifiek in op de punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en jij bepaalt het tempo. Moeite met een bepaald onderdeel? Maak je geen zorgen! Wij besteden extra aandacht aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt en laten je pas naar het examen gaan wanneer we er zeker van zijn dat jij alles goed weet! Meld je dus nu aan voor onze theoriecursus! Onze dichtstbijzijnde locaties zijn Amsterdam en Rotterdam.

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door de CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen

Stappen Digid


Hoe wij jou kunnen helpen? Met onze eendaagse auto theorie cursusscooter theorie cursus of motor theorie cursus! Je leert de theoriestof én slaagt voor het examen in 1 dag, gegarandeerd! Onze groepscursus is namelijk speciaal gericht op het CBR examen. Jij krijgt een dag lang persoonlijk theorieles en gaan daarbij specifiek in op de punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en jij bepaalt het tempo. Begrijp je een bepaald onderdeel niet? Geen probleem! We besteden extra aandacht aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt en laten je pas naar het examen gaan wanneer we er zeker van zijn dat jij alles goed weet!

De kosten voor onze dagcursus bedragen €150,- inclusief het theorie examen! De dichtstbijzijnde locaties waar de cursussen worden gegeven zijn Amsterdam en Rotterdam. Heb je nu dus moeite met de theorie of heb je gewoonweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze theoriecursus in de buurt van Utrecht!

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!