Theoriecursus Zwolle2020-11-15T16:09:12+00:00

Auto of motor theoriecursus in Zwolle

Home » Theoriecursus Zwolle

Theoriecursus Zwolle

Wil jij je voor auto, motor of brommer theorie in 1 dag halen? Dat kan dankzij de theoriecursus Zwolle van Directgeslaagd. Wij helpen je door middel van een klassikale maar persoonlijke les alles wat belangrijk is. Onze lesmethode voor de auto theoriecursus en de andere cursussen is tot stand gekomen uit al onze ervaring.Kijk op deze pagina wanneer er nog plek is voor de theoriecursus Zwolle en schrijf je snel in.

Auto theoriecursus Zwolle

Zoals al eerder gezegd is de auto theoriecursus in Zwolle de populairste van de drie cursussen die wij aanbieden. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om het theorie examen in Zwolle te halen. Wij laten je niet de vragen en antwoorden uit je hoofd leren maar zorgen ervoor dat je je echt bewust bent van de kennis. Wil je zelf al de theorie doornemen? Koop dan bij ons het lesboek voor autotheorie. Lees dit boek goed door en je bent goed voorbereid voor de cursus. Door het volgen van de auto cursus haal je je theorie in 1 dag en als je het lesboek hebt gekocht en doorgenomen zal dit nog makkelijker zijn. De auto theoriecursus in Zwolle is gericht op het CBR examen. Naast de basiskennis zullen we dieper ingaan op de punten die het CBR belangrijk vindt. Vind je bepaalde dingen moeilijk of begrijp je iets niet? Geen probleem, wij zullen hier dan extra aandacht aan besteden.

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: u vult de inschrijfformulier in
  • Stap 2: Vanaf 2021 dient u ons te machtigen, vervolgens dienen wij uw examen in bij de CBR. Klik hier om direct te machtigen!
  • Stap 3: uw examen wordt bevestigd door de CBR
  • Stap 4: u ontvangt van ons een definitieve bevestiging
  • Stap 5: u komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven
  • Stap 6: u doet uw betaling contant
  • Stap 7: na de cursus gaan we naar de CBR om het examen af te leggen.Motor theoriecursus Zwolle

Heb je je autorijbewijs al en wil je graag je motorrijbewijs halen? Gebruik dan de motor theorie cursus om je theorie in 1 dag te halen. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om het theorie examen voor de motor te halen. De motor cursus in Zwolle is in een logische volgorde opgebouwd en alle belangrijke punten worden stap voor stap behandeld. Ook voor de motor theorie kan je bij ons terecht voor de lesboeken. Door het volgen van de motor theoriecursus in Zwolle haal je je theorie in 1 dag en heb je een 100% slagingsgarantie!

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!