Theoriecursus Zwolle2022-04-01T14:39:13+00:00

Theoriecursus in Zwolle voor auto, scooter of motor

Home » Theoriecursus Zwolle

Theoriecursus Zwolle

Wil jij je theorie in 1 dag halen in Zwolle? Met de theoriecursus van Scootermotortheorie heb jij 100% slagingsgarantie! Tijdens de dagcursus voor je theorie word je volledig klaargestoomd om jouw theorie examen in Zwolle te halen. In maar 4 uur word jij optimaal voorbereid. Dit klinkt misschien gek, maar wij garanderen succes! Wij bieden een cursus voor zowel jouw auto, scooter en motor theorie in 1 dag in Zwolle. Wil jij meer te weten komen over Scootermotortheorie en de verschillende theoriecursussen in Zwolle? Lees hieronder dan nog even verder. Meld je anders direct aan als jij er al uit bent! 

Auto, motor en scooter theoriecursus Zwolle

Je kunt bij ons een motor theoriecursus, auto theoriecursus of scooter theoriecursus doen in Zwolle. Wij raden aan om een pakket te nemen waarin je betaalt voor de cursus én het CBR theorie examen in Zwolle. Je kunt er ook voor kiezen om de theorie cursus alleen te volgen. De theoriecursus zelf kost €100,-. Als je voor het pakket kiest waarbij je de theorie cursus met het theorie examen in Zwolle samen neemt, dan kost dit €150,-. Als je de kosten nog even duidelijker en uitgebreider op een rijtje wilt hebben, kijk dan nog even op de pagina van de tarieven

De theorie examens van de motor en scooter komen heel erg met elkaar overeen. Ze bestaan allebei namelijk uit 50 vragen. Hier van moet je er minstens 44 goed hebben. Het theorie examen voor je autorijbewijs verschilt daarentegen wel heel erg van het examen van de motor en scooter. Deze is namelijk onderverdeeld in drie onderdelen; kennis, inzicht en gevaarherkenning. Het onderdeel gevaarherkenning is wat minder streng vergeleken met de onderdelen kennis en inzicht. Bij dit onderdeel moet je van de 25 vragen minstens 13 goed hebben. Dat is plusminus de helft! De onderdelen van kennis en inzicht zijn aan de andere kant beide dus erg streng. Bij het onderdeel inzicht moet je van de 28 vragen namelijk minstens 25 vragen goed beantwoorden. Je mag dus maar 3 fouten maken! Bij het onderdeel kennis moet je van de 12 maarliefst 10 vragen goed beantwoorden. Dat zijn ook maar 2 vragen die fout beantwoord mogen worden. Maar geen man over boord! Met onze theoriecursus in Zwolle garanderen wij 100% succes! Wij kunnen dus met zekerheid zeggen dat jij jouw theorie examen zal halen.

Met onze theoriecursus haal jij jouw theorie examen Zwolle 

Met de dagcursus voor jouw theorie in Zwolle heb jij zekerheid over jouw theorie examen! Scootermotortheorie stoomt jou met onze unieke methode in slechts enkele stappen klaar voor het theorie examen. Jij kan kiezen uit een cursus om je rijbewijs te halen voor zowel jouw scooter, auto en motor theorie in 1 dag in Zwolle. Wanneer jij je hebt aangemeld beschik jij ook nog over diverse leerzame links en online lesboeken. Zo kan jij je alvast op jouw eigen tempo voorbereiden op het theorie examen en de theoriecursus in Zwolle. Dit is helemaal niet noodzakelijk! Tijdens de theoriecursus leren wij jou namelijk alles wat je moet weten voor het examen. Wij garanderen jou met onze theorie cursus in Zwolle dan ook 100% succes! Meld je dus direct aan of neem contact met ons op!

Onze andere locaties zijn in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Direct aanmelden

Onze werkwijze

  • Stap 1: je vult het inschrijfformulier in

  • Stap 2: vanaf 2021 dien je ons te machtigen. Vervolgens melden wij jou aan voor het examen bij het CBR. Klik hier om direct te machtigen!

  • Stap 3: jouw examen wordt bevestigd door het CBR

  • Stap 4: je ontvangt van ons een definitieve bevestiging

  • Stap 5: je komt naar het adres waar de cursus wordt gegeven

  • Stap 6: je doet de betaling contant, als je dit niet al met iDeal gedaan hebt

  • Stap 7: na de cursus gaan we naar het CBR om het examen af te leggen.

Stappen Digid


Motor theoriecursus Zwolle

Heb je je autorijbewijs al en wil je graag je motorrijbewijs halen? Gebruik dan de motor theorie cursus om je theorie in 1 dag te halen. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om het theorie examen voor de motor te halen. De motor cursus in Zwolle is in een logische volgorde opgebouwd en alle belangrijke punten worden stap voor stap behandeld. Ook voor de motor theorie kan je bij ons terecht voor de lesboeken. Door het volgen van de motor theoriecursus in Zwolle haal je je theorie in 1 dag en heb je een 100% slagingsgarantie!

Onze tarieven
Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!