Theoriecursus2020-06-29T14:04:44+00:00

Theoriecursus

[contact-form-7 id=”719″ title=”Contactformulier 1″]

Home » Theoriecursus

Theoriecursus door heel Nederland

Bij Direct Geslaagd is het mogelijk om in heel Nederland een kwalitatieve theoriecursus te volgen. In één dag word jij al klaargestoomd voor het theorie examen voor de motor, auto of bromfiets (scooter). Volgens een unieke lesmethode leer jij de basis, leer je waar je op moet letten en hebben wij tot slot natuurlijk nog enkele praktische tips.

Direct Geslaagd biedt een eendaagse theoriecursus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Groningen én Zwolle. Benieuwd of er nog plek voor jou is? Bekijk de mogelijkheden hierboven en meld je aan!  

Hoe ziet de theoriecursus eruit?

Bij Direct Geslaagd volg je jouw theoriecursus volgens een vaste werkwijze, waarbij de kans op slaging enorm is! In één dag word jij klaargestoomd voor het theorie examen. Hierbij ziet de dag er als volgt uit:

  • s ‘ochtends word je om 06.30 op locatie verwacht. De examencursus begint vervolgens om 06.45 en zal tot 11.00 duren. Hierna zullen wij gezamenlijk naar het CBR gaan, waarbij je elkaar nog even moed in kunt praten.
  • Onze theorielessen zijn altijd dichtbij het station. We zorgen er daarbij voor dat iedere cursuslocatie goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Alle gegevens over de cursuslocatie zal je binnen 24 uur na aanmelding ontvangen.
  • Direct na jouw aanmelding zullen we het theorie examen voor je reserveren. Alle benodigde gegevens voor het theorie examen zal je daarbij op de cursusdag ontvangen. Mocht je toch de gegevens alvast willen inzien ter voorbereiding, kun je natuurlijk altijd even bellen!
  • Na jouw aanmelding voor de theoriecursus ontvang je van ons een aantal oefenlinks. In principe is het niet nodig om voor de lessen alvast te leren; we behandelen alles van A tot Z tijdens de cursus. Toch is een goede voorbereiding het halve werk, dus het kan zeker geen kwaad!
  • De betalingsmogelijkheden bij Direct Geslaagd zijn zeer simpel: je betaalt €99,- voor de theoriecursus en €36,- voor het theorie-examen, met een totaal van €135,-. Na jouw aanmelding voor de lessen krijg je van ons een mail, waarbij je kunt kiezen om vooraf via iDeal te betalen, of contant te betalen op de cursusdag zelf.

Schrijf je direct in voor de cursus!

Schrijf je direct in voor de theoriecursus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zwolle of Groningen! Door onze landelijke dekking kun je door heel Nederland onze befaamde theoriecursussen volgen, waarbij leren een gegeven is en slagen een feit! Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het behalen van dat felbegeerde rijbewijs!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!